Hétfőtől borul az RTL Klub műsorrendje

vigyél el
Vágólapra másolva!
Vége a nyárnak, az eddigi ismétlések helyett jönnek a saját gyártású új műsorok, több produkció új idősávba kerül.
Vágólapra másolva!

Az RTL Klub augusztus 31-én kezdi az őszi programstruktúrát, több új műsorformátum mellett a régi, kedvelt sorozatok is visszatérnek új évadokkal. Az átrendeződés pár megszokott produkciót is érint,

több műsor kerül új idősávba.

A Fókusz hétfőtől ismét az RTL Híradó előtt várja a nézőket 17.20-tól, a híradó után, 18.55-től pedig minden hétköznap új játékokkal és játékosokkal érkezik az 1 perc és nyersz! Sebestyén Balázs vezetésével.

Visszatér az 1 perc és nyersz! Forrás: RTL Klub

A vetélkedő miatt az Éjjel-nappal Budapest és a Barátok közt is későbbre kerül, előbbi 20.00-kor, utóbbi 21.20-kor kezd.

Hétfőtől péntekig a késő esti sáv a már bejáratott sorozatoké lesz,

jön a Dr. Csont hatodik évadja, a Castle az ötödik, a Szulejmán a hatodik, a CSI: Helyszínelők pedig a kilencedik szezonnal tér vissza. Még mielőtt a Szulejmán rajongói nekünk esnének, a széria valójában csak négyévados eredetileg, az RTL Klub azonban más formában vette meg – nem maradnak ki részek, csak nem olyan bontásban adják az epizódokat, mint Törökországban.

A Dr. Csont a hatodik évaddal jön Forrás: FOX

Újra láthatjuk az ismert közéleti műsorokat is, keddenként 23.20-kor a XXI. század, szerdán pedig 23.25-kor a Házon kívül új riportanyagai várják a nézőket. Csütörtökönként 23.30-kor a márkákról és a médiáról szóló Brandmánia jelentkezik.

Szeptember első hétvégéjétől újra a saját gyártású show-ké a főszerep az RTL Klubon.

Szeptember 5-én, szombaton 20 órától egy speciális különkiadással tér vissza egy alkalomra a Gálvölgyi Show, amiről Gálvölgyi János itt mesélt az Origónak.

21 órától – a következő szombattól, vagyis szeptember 12-től 20 órától – érkezik a csatorna új társkereső műsora, a Vigyél el!, amelynek minden adásában harminc szerelemre vágyó nőnek mutat be egy-egy szingli pasit Istenes Bence. Erről az RTL Klub kreatív főszerkesztője, Négyesi Péter nyilatkozott az Origónak.

Istenes Bence a párt kereső nők gyűrűjében Forrás: RTL Klub

A Vigyél el!-t követi szeptember 12-től a 21.15-től látható Gyertek át szombat este!, egy late night show elemekkel megfűszerezett társasjáték Sebestyén Balázs vezetésével. A műsorban két csapat versenyez egymással – mindkettő három sztárból és egy nézőből áll –, akik az adásonkénti hárommillió forintos fődíjért szállnak majd harcba.