Erdélyi Mónika visszatér a képernyőre

sztárszerzők, Szily Nóra, interjú, Erdélyi Mónika
Vágólapra másolva!
Augusztus 31-től folytatódik a FEM3 magazinműsora, a FEM3 Café. Az első héten Czippán Anett és Váczi Gergő várják a nézőket és Joshi Bharat állandó műsorvezető társaként visszatér a képernyőre Erdélyi Mónika.
Vágólapra másolva!

A nyári szünet végével újraindul a FEM3 délelőtti élő magazinműsora, a FEM3 Café.

A műsor vendégei továbbra is tanácsokat adnak a testi-lelki egészség megőrzéséhez, a gyermekneveléshez, folytatódik a gasztro rovat és teret kapnak a divatvilág aktualitásai is. Az első héten Czippán Anett és Váczi Gergő vezetik majd a műsort, de az állandó műsorvezetői csapathoz csatlakozik Erdélyi Mónika, aki ezentúl Joshi Bharat oldalán várja majd a nézőket.

Erdélyi Mónika visszatér a képernyőre Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

"Talán kevesen tudják, hogy

mi sosem voltunk ellenségek, csak ellenfelek,

sőt, a képernyőn kívül is tartjuk egymással a kapcsolatot. A tavalyi évadban már sikerrel teszteltük, milyen, ha közösen vezetünk műsort és örülök, hogy ez mostantól rendszeres lesz. A nyáron alaposan kipihentem magam és újult erővel, lelkesen várom az őszt. Anyaként az iskolakezdés, műsorvezetőként pedig a FEM3 Café köti le most a mindennapjaimat – nyilatkozta Mónika.

A FEM3 Caféban havonta egyszer, egy héten át továbbra is a vendég műsorvezetőké a terep. Az állandó házigazdák oldalán az ősszel ismét hírességek kapnak lehetőséget, hogy ebben az új szerepkörben is megmutathassák magukat.