Mindenki utálja Breki új csaját

Muppet Show
Vágólapra másolva!
Igen erős reakciókat váltott ki a nézőkből az első kép Breki új barátnőjéről, a Denise nevű malacról – sokan ízléstelennek és szexistának tartják, hogy jóval fiatalabb és vékonyabb, mint Miss Röfi.
Vágólapra másolva!

Mint arról mi is beszámoltunk, a Muppet Show-ból ismert Breki és Miss Röfi szakítottak, a világ leghíresebb békájának pedig máris új csaja van egy bizonyos Denise személyében, aki láthatóan fiatalabb és csinosabb is a volt barátnőnél.

Az első kép Breki új nőjéről Forrás: ABC

Az új malac rengeteg kritikát kapott, többek között a The Guardian publicistája, Megan Carpentier is háborgott egy sort:

– amíg azok fiatalabbak, vékonyabbak, és kevésbé sikeresek (de még így is az ABC-nél dolgoznak, hogy Miss Röfi orra alá tudja dörgölni a tényt)" – írta.

A Twitter népe is felzúdult, ilyen véleményekkel lehet találkozni:

Vicces, hogy mégis Denise-nek hívják" – vélte Tabitha.

"Azt gondoltuk, a valósághű Barbie győzelem volt, de most már itt van a vékony Pam az Archer-ben, plusz Denise, a fiatalabb, dögösebb malac a Muppets-ben" – helyezte a problémát popkulturális kontextusba a Scamille nevű felhasználó.

ProfB a csatornák politikáját hibáztatta:

Igazából ez a különbség a PBS és a főbb csatornák között.

Miss Röfi lehetett malacméretű, Hollywoodban Denise, a malac sovány."

A PBS-en ugyan a Muppet Show-t készítő Jim Henson másik sorozata, a Szezám utca ment – 2015-tel került át az HBO-ra –, ez a lényegen azonban nem változtat: az ABC hosszú évek után vette elő újra a bábokat, hogy Muppets címmel készítsen egy felnőttesebb sorozatot.

Ahogy láthatjuk, erre egyelőre sokan nem vevők – van, aki kifejezetten durván nyilvánított véleményt, Lauren Kendra például egyenesen Denise halálát kívánta, egy sor szitokszó után: