Nem hívhatta be Fábry Sándor műsorába Puzsér Róbertet

Fábry Sándor
Vágólapra másolva!
A kritikust is meghívta volna Fábry, de állítólag nem mehetett a műsorba. A showman politizált egy sort, és még munkaadójának hírpolitikáját is bírálta.
Vágólapra másolva!

„A köztelevízió által képviselt ájult kormányfényezés nem szimpatikus a nézőknek, és szerintem nem is hatékony. Ugyanúgy persze az is elfogadhatatlan, hogy a balliberális oldal semmilyen eredményt nem hajlandó elismerni" – nyilatkozta Fábry Sándor a Magyar Nemzetnek.

Fábry Sándor Forrás: Origo

Szerencsésnek tartja magát, mert olyan csapata van, amely a munka oroszlánrészét leveszi a válláról. „Az én szerepem már kicsit olyan, mint egy sztárszakácsé: amikor jelenésem van, a húsok meg vannak sütve, már csak ki kell venni a köretet a párolóból, dobni rá pár bazsalikomot, és megvan a műsor. Számomra az a legfontosabb, hogy kellően pihent és kiegyensúlyozott legyek.

Az interjúból kiderül, hogy meg akarta hívni Puzsér Róbertet, de a közmédiában hallani sem akartak róla, vélhetőleg a Magyar Nemzetes szerepvállalása miatt. „Ez szerintem igencsak szerencsétlen megközelítése a dolgoknak. Az igazság kedvéért hozzá kell tennem, hogy a vendégeket nemigen egyeztetjük a főszerkesztőséggel, nem is tudom, Puzsért hogyan orrontották meg" - tűnődött. Korábban Puzsér már járt a show-ban.

Az Origo 2014-ben készített nagyinterjút Fábryval, a cikket itt olvashatja.