Négy érv az RTL párkeresője ellen, négy mellette

Vigyél el
Vágólapra másolva!
Szombat esti szórakoztató show-nak tökéletesen megfelel a Vigyél el!, de épp elég is belőle a nettó 1 óra 5 perc. A következő adásban már azt is megmutatják felvételről, hogyan töltötték a párok a tengerparton a randit, azaz nem csak színes-zajos stúdiót kapunk.
Vágólapra másolva!

Mellette: A lányok közt vannak szépek, nagyszájúak, jó volt a casting. Vivien gyönyörű, de lassú, málé, Brigi megfelelően buja, Carmen belevaló és rámenős, az ügyes vágások után sok szellemes riposzt maradt adásban.

Ellene: az rendben van, hogy kell egy skandálható szlogen, de a „Ha nem szimpi, nyomd ki!" 25 perc alatt ötször soknak tűnt.

A hangulattal nem volt baj Forrás: RTL

Mellette: Istenes jó választás az ilyen olaszos, spanyolos laza show-ra, megfelelően működik a műsorban, hiteles és különösebben nem idegesítő.

Ellene: Némelyik szereplő sajátos viszonyban van a magyar nyelvvel, Dorisz például „szeretem a titok, meg satöbbi"-jellegű félmondatokkal vétette magát észre, egy társa pedig megnézte volna, amint egyikük „megfitogatja magát a konyhában". El sem merjük képzelni, mit vághattak ki az anyagból.

Aki megmarad a végére, tengerpartra megy a fiúval Forrás: RTL

Mellette: akadtak ügyes megoldások, a végén felbukkant egy ikertestvér is, amit szemlátomást egy-két menyecske nem tudott értelmezni. Szellemes kisfilmek is előkerültek, például volt egy hastáncoló anyukával. De Oszi miért tapsolta meg saját magát?

Ellene: nyilván viccnek szánta az RTL, rosszul sült el, amikor Guido keleti ruhában, török zenére vonaglott. Ez nyilván egy utalás volt a hastáncos mamára – de harmincból négy nő maradt a végére, mert inkább volt béna, mint vonzó.

A nők háromszor léphetnek ki a párkereső aktuális fordulójából Forrás: RTL

Mellette: Sodró lendület, jókedv, természetesség, kevés kínos pillanat. Ilyen show-k mennek szombat este déli országokban is, akinek nem ez kell, talál száz másik csatornát.

Ellene: Istenes Bence szárnyai. Ki aggatta rá szegény emberre?

Nem volt feszengés, sokan jól érezték magukat Forrás: RTL
Isteneshez passzol ez a formátum Forrás: RTL
Senki sem szomorkodott Forrás: RTL
Jövő héten újabb pasik jönnek Forrás: RTL
Régen volt párkereső az RTL-en Forrás: RTL

Szavazzon!

Jó a műsor?