Till Attilára bízta új műsorát a TV2

Tilla Sztárban sztár
Vágólapra másolva!
Háttérműsort kapott a Sztárban sztár: a TV2-n futó show után szeptember 27-től minden vasárnap a Super TV2-n láthatják a nézők a Sztárban Sztár Afterparty-t Till Attila vezetésével.
Vágólapra másolva!

A Sztárban Sztár Afterparty-ban az énekesek felkészülését és az átváltozás menetét is bemutatják majd.

"Nagyon örülök, hogy a Sztárban Sztár kapott egy háttérműsort, mert ez egy olyan show, ahol különösen izgalmas benézni a kulisszák mögé.

Az énekesekkel még frissen, rögtön az események után tudjuk kitárgyalni a történteket.

Nagyon szeretek beszélgetni, azon leszek, hogy a színpadra lépő énekesek emberi oldalát minél jobban megmutassam a nézőknek. Igaz, hogy ez a show nem a véres küzdelemről szól, de kiesni senki nem szeret, ezt a magam bőrén is megtapasztaltam a Nagy Duett-ben, ezek az érzelmek is biztosan előtérbe kerülnek majd. Ráadásul az énekesek és a stáb is hatalmas munkát fektet egy-egy átváltozásba, úgyhogy bőven lesz miről beszélni" - mondta Tilla.

Tilla kapta a Sztárban sztár háttérműsorát Forrás: TV2

Az egyórás háttérműsor élőben jelentkezik a Sztárban Sztár stúdiójából, ahol az is kiderül, milyen kihívásokkal kellett megküzdenie egy-egy énekesnek a felkészülés során, ki-mit szól a következő heti feladatához, vagy épp miként fogadta a zsűri szavait.