Istenes Bence ritka lehetőséget kapott

2015.09.18. 19:39

Istenes Bence Kölnben töltött néhány napot, a német Vigyél el! forgatásán járt. Az Origónak elmondta, hogy a randishow külföldi változata csak néhány dologban különbözik a magyar verziótól, azt viszont furcsa volt látni, hogy más boronálja össze a párokat a stúdióban.

Az RTL Klubon szeptemberben startolt a Vigyél el!, Németországban azonban már a harmadik szériát veszi fel a stáb. "Mivel mi is most tanultunk bele a formátumba, nálunk kicsit lassabb tempóban haladt a forgatás, de lényegében minden ugyanúgy néz ki, mint az itthoniban. Érdekes volt bent ülni a stúdióban és figyelni, hogy ugyanazt a műsort, amit én vezetek, hogy csinálja más, más nyelven – ilyenre nagyon ritkán van lehetősége egy műsorvezetőnek" - mesélte.

Forrás: © RTL / Stefan Gregorowius

"Beszélgettem a producerrel és a készítőkkel is a műsorvezető stand upos mellett, és végig úgy éreztem, a német fegyelem jellemzi a munkát. Náluk a Vigyél el! késő este megy, kevésbé csinálnak belőle show-t, mint mi szombat kora este. A stúdió nagyobb, mint nálunk, viszont a miénk frissebb, modernebb, ők is kiemelték, hogy milyen szépek a színei" – részletezte.

A magyar lányok a legszebbek

A német szingli lányok castingját is jónak találja, ott is sikerült sokszínűvé varázsolni a műsort. "Mint mindenki tudja, a magyar lányoknál nincs szebb a világon, de a német lányok is csinosak, szépek voltak. A német szériában is nagy hangsúlyt fektettek a változatosságra, alacsony, magas, szemüveges, vékony, mindenféle lány állt a pultok mögött. Ők is ugyanúgy próbálnak velük, mint mi, lényegében csak a show hangulatában éreztem különbséget."

A német műsorvezetővel készítettek pár közös fényképet a stúdióban, Ralf Schmitz pedig azt ígérte, hogy egyszer ő is ellátogat az RTL Klub stúdiójába. Istenes Bence az esti Fókusz-ban mesél többet élményeiről.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK