Milliárdokkal dobálózik a Gyilkos számok főhőse

The Cinema Society And Ruffino Host A Screening Of Warner Bros. Pictures' "The Intern" - Arrivals GettyImageRank3 VERTICAL USA New York City Photography Rob Morrow Arts Culture and Entertainment Attending Warner Bros. Screening 2015 PersonalityInQueue Fee
NEW YORK, NY - SEPTEMBER 22: Rob Morrow attends a screening of Warner Bros. Pictures "The Intern" hosted by The Cinema Society And Ruffino on September 22, 2015 in New York City. Jamie McCarthy/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
A Miért éppen Alaszka? és a Gyilkos számok főszereplője, Rob Morrow a Showtime-ra tart, a Billions című sorozatban kapott szerepet. 
Vágólapra másolva!

Rob Morrow a legújabb szereplője a Showtime leendő sorozatának, a Billions-nak, amely címéhez (Milliárdok) híven

a New York-i elitet, az ottani pénzvilág kulcsszereplőit mutatja be.

Korábban már lehetett tudni, hogy a többek között Az elit alakulat-ban és a Homeland-ben látott Damian Lewis egy korrupt pénzembert fog itt játszani, miközben A remény bajnoká-ért Oscarra is jelölt Paul Giamatti egy ügyész bőrébe bújik, akinek komoly politikai ambíciói vannak.

Politikai tanácsadót fog alakítani Forrás: AFP/Jamie Mccarthy

Rob Morrow tehát igen ígéretes gárdához csatlakozott, ő

az amerikai igazságügyminiszter tanácsadóját alakítja

– nem lesz azonban a főbb szereplők között, csupán pár epizódban fog megjelenni.

Az annak idején a Miért éppen Alaszka? dokijaként megismert színész a Gyilkos számok után a The Whole Truth-ban és a Texas Rising-ban kapott komolyabb tévés szerepet, de láthattuk a Törtetők és a New York-i helyszínelők több epizódjában is.