A 100 legjobb pasi a tévéből: Stephen Amell

Arrow SQUARE FORMAT
Arrow Serie TV Saison 2 2013 Episode 6 Pacte avec l ennemi Keep your ennemies closer Stephen Amell Katie Cassidy Willa Holland David Ramsey Susanna Thompson Paul Blackthorne. Collection Christophel © 2013 Berlanti Productions / Berlanti Television / DC Entertainment / Warner Bros Television
Vágólapra másolva!
A zöld íjász főhősét korán felfedezték, több sorozatban feltűnt az elmúlt években – a nagy sikerhez színészi tehetsége mellett nyilvánvalóan sármos külseje is hozzásegítette, nem maradhat ki a 100 legjobb pasit felsorakoztató listánkról.
Vágólapra másolva!

Nem kevesebbre vállalkoztunk, minthogy összeszedjük a jelenleg futó sorozatok, tévéműsorok legvonzóbb, legsármosabb férfijait és legcsodálatosabb, legszebb nőit. Két százas lista készül, hétről hétre, a magyar és külföldi színészeket viszont nem rangsoroljuk. A sorozat korábbi cikkeit itt találja, most a tizenötödiknél tartunk.

Ezúttal Stephen Amell került fel a listánkra.

Korán felfedezte a szakma Forrás: Collection Christophel/2013 Berlanti Productions / Berl

Színészi karrierje 2004-ben kezdődött a A fiúk a klubból című kanadai sorozattal, ahol sportoktatót alakított. A kanadai színészt egész fiatalon felfedezték, játszott többek között a Nagymenők-ben, a 90210-ben és a Vámpírnaplók-ban is feltűnt néhány rész erejéig.

Ott volt még többek közt a Boszorkányátok, az Elit Egység, a Miami helyszínelők, az Új csaj és a Doktor Addison epizódjaiban is, majd felkínálták neki A zöld íjász főszerepét. A mai napig ő alakítja Oliver Queent - októberben érkezik az új évad Amerikába - tavaly pedig a széria testvérsorozatában a The Flash-ben is feltűnt.

A zöld íjász hozta meg a népszerűséget Forrás: Collection Christophel/2013 Berlanti Productions / Berl
Máig övő a főszerep Forrás: Collection Christophel/2013 Berlanti Productions / Berl

Sokat jótékonykodik

Gyakran megfordul jótékonysági rendezvényeken, a Fuck Cancer adománygyűjtőjén például rendszeresen ott van,

a daganatos betegségben szenvedőket 2006 óta támogatja.

Édesanyjánál ugyanis ebben az évben mellrákot diagnosztizáltak, Amell ekkor kopaszra vágatta a haját, hogy így is támogassa.

A nő mára felépült a betegségből, de a család azóta is is harcol a rák leküzdéséért - unokatestvére, a szintén színész Robbie Amell is feltűnik ezeken az eseményeken az oldalán.

Kétszer vette el ugyanazt a nőt

A kapucnis hős rövid együtt járás után, 2012-ben vette feleségül párját, a szintén színész Cassandra Jeant egy nyaraláson, később pedig megerősítették fogadalmukat családi körben. Azóta született egy gyermekük is 2013-ban, aki a Mavi Alexandra Jean Amell nevet kapta.

Számos családi fényképet oszt meg követőivel a közösségi oldalain, apukaként sokat pózol kislányával, amitől olvadoznak a női rajongók.

Aktívan posztol képeket kislányáról Forrás: Stephen Amell

Odavan a hokiért, szabadidejében gyakran jár meccsekre és ő maga is a jégre merészkedik néha.

Ha épp nem forgat, szülőhazájában, Kanadában tölti az idejét,

nem szeret Los Angelesben élni, csak filmes munkái kötik oda.

Mutatunk még néhány képet a színészről:

Forrás: AFP/David Becker
Forrás: AFP/Jason Merritt
Forrás: AFP/Frederick M. Brown