Elkaszálták Halle Berry sorozatát

Halle Berry
Legalább a frizura jól áll
Vágólapra másolva!
A sci-fiből akciódrámává alakuló Extant nem kap újabb évadot, az ismert név sem mentette meg a produkciót.
Vágólapra másolva!

A CBS, Halle Berry és a producerek úgy döntöttek, hogy lezárják az Extant történetét az elmúlt évad izgalmas, kiváló fináléja után – jelentette be Glenn Geller, a CBS Entertainment elöke, aki szerint a széria sikeres volt a csatornán és az Amazon Prime Videón egyaránt. Csendben tegyük hozzá, ha olyan tökéletes lett volna minden, akkor nem áll le a produkció két évad után.

Legalább a frizura jól áll Forrás: CBS

A sztori szerint Molly (Halle Berry) 13 hónapos űrszolgálat után visszatér családjához, ám egy vizsgálat során kiderül, hogy teherbe esett a kozmoszban, annak ellenére, hogy nem találkozott senkivel odafenn. Legalábbis ezt állítja, és az általa letörölt és a csak általa látott felvételek is erre utalnak: azonban a küldetés adott pontján, valamiféle hipnotikus állapotban kinyitja a zsilipet, és

beengedi volt (halott) szeretőjét, akivel aktusba is bonyolódik.

Mindez csak homályos emlékeiben maradt meg, nyoma nincs, és a kamera sem látta a lényt – már ha van ilyen.

Emellett volt családi dráma, robotgyerek, és sok más a sorozatban, azonban több szereplőcsere is, ráadásul showrunnert is váltottak – utóbbi személye jelentős, nagyjából övé a rizikó, a napi döntések mellett. Miközben a sci-fi jellegből átment akcióval súlyosbított drámává a sorozat, nyárra el is fogytak a nézői. Persze nem teljesen, mert az USA-ban 6,3 millióan így is követék (1.1-es rating mellett célcsoportban), de ez így már nem volt elég.