Gáspár Laci dermesztő volt, Csonka Andrásnál rezgett a léc

Gáspár Laci mulatt nőként
Vágólapra másolva!
Gáspár Laci Whitney Houstonként úgy nézett ki, mint egy amszterdami kupleráj környékén flangáló transzvesztita, az ő bennmaradása így sem volt kérdéses. A Nyári lányok búcsúztak a Sztárban sztártól, pedig voltak náluk harmatosabbak is.
Vágólapra másolva!

Karel Gott-tal kezdődött a show, majd a Tatu duót hozták vissza a Nyári lányok, ezután pedig Csonka Pici sokkolta a nézőket rettentően hamis előadásával, pedig nem kellett három oktávot áténekelnie a Hip Hop Boyz-féle Megbántottak című dalával. „A világ megérett a pusztulásra. Ez egy paródia volt, énekben és öltözködésben is el volt csúszva" – kommentálta Majka a keserves előadást, és ebben nem is tudunk vitatkozni vele. Így is 33 pontot kapott, ennek a felét sem érdemelte meg.

A Nyári lányok Forrás: TV2
Csonka Bandi bántóan hamis volt Forrás: TV2

Sinéad O'Connorként volt a színpadon Baby Gabi, 39 pontot zsebelt be, csak Bereczki adott neki 9-est, a többieknél maximális pontszámra volt jó. Nicki Minajként próbálkozott Csobot Adél, 32 ponttal jutalmazták, utána viszont Peter Srámek jött, aki Csonka Bandit kapta feladatnak. Gáspár Lacin röhögött később a stúdió, durván nézett ki 46-os magas sarkú cipellőben, Whitney Houstonként.

Tilla és Adél Forrás: TV2
Gáspár Laci mulatt nőként Forrás: TV2

Stevie Wonder dalát énekelte később Varga Győző, őt nem ajnározta a zsűri, szemben Tóth Gabival, aki L. L. Juniorként rappelt egyet. Wolf Kati feladata George Michael imitálása volt, általános vélemény szerint volt már jobb a korábbi két show-ban. Ennek ellenére szerintünk esélyes a top 3-ra, Tóth Gabival és Gáspár Lacival együtt.

Varga Győző Forrás: TV2

A zsűrinél Varga Győző volt a leggyengébb, pedig ő legalább énekelt, szemben Csonka hamis kornyikálásával, Tóth Gabi pedig egyértelműen első helyen zárt. Eztán összesítették a nézői voksokat a kapott pontokkal, így Csonka András és Csobot Adél került a lista végére. Majd jött egy újabb szavazási kör, amelynek végén kiderült, hogy

Nyári Aliz és Edit búcsúzott, pedig voltak ma náluk gyengébbek.

A negyedik adásban Ráczból Bereczki lesz, Csobor Mary Zsuzsit, Wolf Kati Lady Gagát kapta, ez jó feladat lesz neki. Varga Scatman Johnként bizonyít, Baby Gabi Adele-ként lesz látható jövő vasárnap. Srámek érdekes lesz Boy George-ként, Tóth Gabinak pedig Kovács Katit szánták. Gáspár Laci a Simply Red énekesét imitálja majd, Csonka pedig Kiss Tibit fogja eljátszani. Szép és egyben keserves lesz.

Szavazzon!

Ki a kedvence?