Ki kicsoda az új magyar sorozatban?

Butiquehotel.hu
Vágólapra másolva!
A Butiquehotel.hu magyar fejlesztésű komédia, főbb szerepeiben Gesztesi Máté, Hernádi Judit, Reviczky Gábor, Székhelyi József, Fekete Réka Thália, Marjai Virág, Madár Tamás és Ódor Zsófi lesz látható. Az RTL II-es rajt előtt bemutatjuk a főbb karaktereket.
Vágólapra másolva!

A történet egy kis szálloda mindennapjaiba enged bepillantást, ahol a vendégekért folyó küzdelem mellett kibontakoznak családi konfliktusok, romantikus szálak, de akár nagyobb veszekedések is.

Bátortalan szépség vezeti a szállodát

A fiatal és frissen tulajdonos-igazgatóvá avanzsált Szonját Fekete Réka Thália alakítja. A lány apját sosem ismerte, születésekor pedig a Mari nevet kapta, amit később változtatott meg. Nagyon gyűlölte a gyerekkorát, a cigányéletet, a költözködéseket vidéki panziókból vidéki panziókba. Aztán amikor anyja férjhez ment a levitézlett rendőrhöz, Kálmánhoz, végképp betelt a pohár.

Tizennégy évesen megszökött otthonról a nagybátyjához,

az embergyűlölő Mihályhoz, aki aztán felnevelte. Jogász lett ő is, de ő nem gyűlölte az embereket.

Szonja túlságosan bízik másokban, imádja a nagybácsiját Forrás: RTL

Kicsit kevés volt az önbizalma, de a mások iránti bizalma annál több. Ezért vágott bele ebbe a butikhotel-kalandba is. Amikor Mihály közölte vele, hogy ráíratja a vagyonát, a birtokot, rögtön tudta, hogy ő itt szállodát fog csinálni. Trendi, de bátortalan lány, aki szeret főzni, szeret csacsogni, imádja a nagybátyját – és nagyon szeretne családot, de fél attól, képes lesz-e létrehozni, megtartani egy ilyen közösséget.

Tűz és víz

Édesanyját, Karolint Hernádi Judit alakítja. Kettejük viszonyát jól példázza, hogy a hotel nevében sem tudtak megegyezni, így nem helyesírási hiba, hogy a butiquehotel.hu-ból hiányzik egy o betű.

Fanyar a humora, éles a nyelve.

Sok éve dolgozik a szálloda szakmában. Karolin a világot három részre osztotta: vendégekre es vendéglátókra – meg a többiekre, akik csak úgy léteznek, fölöslegesen, mert nincs esélyük sem vendéggé, sem vendéglátóvá avanzsálni. Karolin úgy tudja, hogy ő a vendégekhez és a szerelemhez ért. No meg persze a férjéhez, Kálmánhoz. Kapcsolatukat kívülálló nem érti: olyanok, mint a tűz és a víz. Karolin határozott, gyors, indulatos, tettrekész, ügyes, céltudatos és energikus, egy sistergő, álmatagon is robbanáskész bomba – minden, ami Kálmán nem. Legalább tíz panziót buktatott már meg, de nem adja fel, ezúttal is segíteni érkezik.

Kapcsolatukat kívülálló nem érti Forrás: RTL

A Reviczky Gábor által megformált Kálmánról annyit kell tudni, hogy majd húsz éve folyamatosan imádja Karolint. Imádja éjjel és nappal, munka és horgászat közben, akkor is, ha felmos, akkor is, ha vele mossák fel a padlót. Ő volt mindig Karolin panzióinak a managere. Sokáig így is ejtette: manager, szerette ezt az idegenes hangzást, aztán kijavították, hogy ő a menedzser. Az a dolga, hogy segítsen valóra váltani az álmokat, mindent, amit Karolin megígért a vendégeknek. Sokat olvas és ezeket fel is használja a mindennapokban, a beszélgetésekben - persze mindent rosszul.

Embergyűlölő jogász a nagybácsi

Egy másik főszereplő Mihály, vagyis Medve, akit Székhelyi József játszik. Ő Karolin testvére. Őt nem kapta el az apja szálloda-mániája, ő nem akart felnőttként is álomvilágban élni.

Szívesen osztja meg bölcsességeit másokkal Forrás: RTL

A csillogást sem szerette, a társaság fárasztotta. Medvének nagy szíve van - bár embergyűlölőnek vallja magát-, imádja Szonját és imádja az állatokat. Vele általában nem találkoznak a vendégek, de ha mégis, akkor megkapják kéretlenül is a véleményét, a bölcsességeit.

Recepciós és wellnesskirálynő

Gesztesi Máté a szálloda recepciósaként, Ernőként tűnik majd fel, ő lesz Szonja jobb keze. Marjai Virágot wellnesskirálynőként definiálják, karaktere a Lola nevet kapta, Madár Tamás pedig Borisz, aki hol görögnek, hol töröknek vallja magát - és remekül ért a gasztronómiához.

Gesztesi Máté recepcióst játszik Forrás: RTL
A Butiquehotelnek wellnessrészlege is van Forrás: RTL
Hol görög, hol török, de az igazságot senki nem tudja Forrás: RTL