A 100 legjobb pasi a tévéből: Josh Holloway

Lost - season 5 (Serie TV) Cinema MAN PORTRAIT VERTICAL
Lost Serie TV 2004 - 2010 USA 2009 Season 05, episode 01 : Because You Left Director : Stephen Williams Josh Holloway Photo: Mario perez - ABC Broadcasting Company
Vágólapra másolva!
Nem véletlen, hogy modellként kezdte pályafutását, Josh Holloway kétségkívül a legjobb pasik egyike, akik valaha megfordultak a képernyőn. A Lost sármőre más sorozatokban is feltűnt, de Sawyer karaktere hozta meg számára a népszerűséget. Motorozik, gitározik és imádja a harcművészetet.
Vágólapra másolva!

Nem kevesebbre vállalkoztunk, minthogy összeszedjük a sorozatok, tévéműsorok legvonzóbb, legsármosabb férfijait és legcsodálatosabb, legszebb nőit. Két százas lista készül, hétről hétre, a magyar és külföldi színészeket viszont nem rangsoroljuk. A sorozat korábbi cikkeit itt találja, most a tizenhatodiknál tartunk.

Ezúttal tehát Josh Holloway került fel a listánkra.

A Lost sármőre nem hiányozhat a listáról Forrás: AFP

Legismertebb szerepe Sawyer a Lost című sorozatból, de előtte feltűnt a Walker, a texasi kopó, az NCIS és a Helyszínelők epizódjaiban is. A színész egy év után abbahagyta az egyetemet és

modellként dolgozott, a kifutók sztárjaként bejárta a világot.

Mindig érdekelte a színészet, így hiába voltak meg a sikerei, vonzotta a filmek világa. Hamar kiderült, hogy ebben is tehetséges, sorra kapta a felkéréseket. A mozivásznon is feltűnt, a Lost óta pedig - amiért Saturn-díjat is kapott - a Balfékek-ben és A jövő ügynöké-ben is láthattuk. A Lost összes évadját látta, egy interjúban azt mondta, hogy az elsőt többször is, de sokat felejtett a sztoriból, így újra érdekes lenne elővenni. Karaktere abszolút az ellentéte, pont ezért szerette annyira James Fordot játszani.

Az első évadot többször is látta már Forrás: AFP

Megjelent az Aerosmith zenekar Cryin című videoklipjében és Billie Myers Tell Me című videójában is - ez még a kilencvenes években volt. Modellként tényleg sikeres és népszerű volt, de nem bánjuk, hogy a kifutót forgatásokra cserélte.

Az 1969-es színész sármos külsejét több magazin is értékelte már, 2005-ben például a People magazin beválasztotta a világ 50 legszebb embere közé.

A világ legszebb emberei közé választották Forrás: AFP/Ethan Miller

Feleségével,

Yessica Kumalaval 2004 októberében házasodtak össze

Hawaiion és azóta is boldogan élnek. Első gyermekük, Java Kumala 2009-ben, a második, Hunter Lee pedig 2014-ben született.

Hosszú kapcsolat után házasodtak össze Forrás: 2011 Gilbert Carrasquillo/Gilbert Carrasquillo

Több hobbijának is rendszeresen hódol, szereti a vízisportokat, a snowboardot és a harcművészetet. Hangszeren is játszik, kiválóan gitározik, erősen érdeklődik a tudományok iránt. Többek között A jövő ügynöké-t is azét vállalta, mert úgy gondolja, a jövőben valósággá válhat a sorozatban látott fikció.

Mutatunk még néhány fotót a színészről:

Forrás: Picture-Alliance/AFP/Dave Starbuck/Geisler-Fotopress
Forrás: AFP/Kevin Winter
Forrás: AFP