Király Viktor bejutott az amerikai Voice élő show-jába

Király Viktor
Vágólapra másolva!
Király Viktor elvesztette ugyan a párbajt, de Gwen Stefani élt a rablás lehetőségével, adott egy esélyt a magyar énekesnek, aki a továbbiakban az ő csapatában küzd majd a továbbjutásért.
Vágólapra másolva!

Király Viktor az amerikai The Voice legutóbbi párbajadásában ugyan alulmaradt Jordan Smithszel szemben, Gwen Stefani azonban élt azzal a lehetőséggel, hogy egy alkalommal megmenthet, saját csapatába lophat egy tehetségesnek vélt énekest. Korábban sem titkolta, hogy mennyire odavan a magyar énekes hangjáért, így mikor a Maroon 5 frontembere kiejtette, rögtön lecsapott rá.

Király Viktor ott lesz az élő adásban Forrás: Király Viktor

A The Voice legutóbbi párbajadásában tehát - ahogy egy nappal korábban a Wikipédián is megjelent - Adam Levine nem Király Viktorra voksolt, de az énekes ott lesz a következő fordulóban. Az adásban Rihanna volt a vendég, aki szintén dicsérte Király Viktort, tanácsokat adott neki, és meg is ölelte a színpadon.

Egyelőre nem latolgatja az esélyeket

Király Viktor az Origónak azt mondta, hogy Megasztár-győztesként sokkal nagyobb benne a teljesítési vágy, úgy érzi, jobban kell bizonyítania.

Én már felépítettem valamit Magyarországon, amit könnyen elveszthettem volna, ha nem nyújtok magas színvonalú teljesítményt külföldön. Nagyot ártott volna, ha az első körben kiesek.”

Az énekes már a korábbi párbajadásban is bízott a rablás lehetőségében, azt hitte, mindketten mehetnek tovább Cassandrával. Már akkor is úgy gondolta, erős a mezőny, ilyen tehetséges énekesekkel korábban szinte nem is találkozott. „Nem álltam még szemben ilyen erős mezőnnyel, ezért nem szoktam latolgatni az esélyeket. Boldog vagyok, hogy eddig eljutottam, innen már minden továbblépés hab a tortán” - mondta.

Továbbra is úgy gondolja, attól lesz egyedi és szerethető a színpadon, hogy önmagát adja, nem vesz fel művies színpadi megjelenést és pózokat - énekhangját pedig minden alkalommal dicséri a zsűri.