Ezért ragaszkodik Gwen Stefani Király Viktorhoz

The Voice - Season 9 NUP_169750 select
THE VOICE -- "Blind Auditions" -- Pictured: Viktor Kiraly -- (Photo by: Paul Drinkwater/NBC)
Vágólapra másolva!
Király Viktor bejutott a The Voice élő adásába, Gwen Stefani mentette meg a kieséstől. A magyar énekes a továbbiakban az ő csapatát erősíti, már készülnek a következő fordulóra.
Vágólapra másolva!

A The Voice szabályzata szerint minden zsűritag egy tehetségesnek vélt énekest megmenthet a kieséstől, így mikor Király Viktor a párbajadásban alulmaradt Jordan Smithszel szemben, Gwen Stefani élt a lehetőséggel, és saját csapatába lopta az énekest. Korábban sem titkolta, hogy mennyire odavan a magyar énekes hangjáért, így mikor a Maroon 5 frontembere kiejtette, rögtön lecsapott rá.

"Ő az elejétől fogva nagyon jónak és érdekesnek talál engem, szereti a kapcsolódásomat Magyarország felé. Szereti azt is, hogy messziről jöttem, de mégse nagyon messziről, van egy érdekes történetem, profizmussal összefűzve. Szimpatikus neki, hogy érett énekes vagyok, és úgy érzi, sokat tudna segíteni a fejlődésben" - foglalta össze Király Viktor, hogy mit kedvel benne Gwen Stefani.

Király Viktor ott lesz az élő adásban Forrás: Paul Drinkwater / NBC

Az énekes Los Angelesben van épp, a napokban elkezdenek készülni a közelgő élő adásra. A TV2-nek elmesélte, hogy hihetetlen élmény volt számára a felkészülés,

Rihanna kőkemény segítő volt, mindig egyenesen megmondta, ha valami nem tetszett neki.

"Jól végezte a munkáját, akkor is kimondta a véleményét, mikor az esetleg fájt az embernek. Ha valaki őszintén megmondja, hogy valamin javítani kell, akkor javítom."

Több hónap után sem fogta fel, hogy világsztárok közt dolgozhat, még mindig szürreális élmény számára, ami körülveszi. Egyre kevésbé izgul a színpadra lépés előtt, a magyar rajongóknak pedig nagyon hálás azért, hogy támogatják.