Szorcsik Viki kiakadt névrokona miatt, pert fontolgat

szorcsik viki
Vágólapra másolva!
Szorcsik Vikit a névegyezés miatt gyakran összekeverik egykori kolléganőjével, Szorcsik H. Viktóriával. A színésznő eddig tűrte, hogy a nevét anorexiával, gyermekelhelyezéssel, áramlopással kötik össze, most azonban pert fontolgat.
Vágólapra másolva!

Szorcsik Viki azt állítja, egy káosz lett az élete, mióta névrokona szerepel a médiában. A kezdetektől összekeverték őket, de most, hogy Szorcsik H. Viktória botrányos ügyekkel került a lapokba, betelt nála a pohár.

"Leginkább az zavar, hogy engem a kezdetektől vele azonosítanak. Nem lenne ezzel semmi bajom, ha pozitív híreket olvashatnánk róla. Az sem zavarna, hogy úgy éli az életét, ahogy, de számos róla szóló cikk mellett az én képem szerepel, és még a szűk környezetem is hajlamos elhinni, hogy a róla szóló pletykák hozzám kötődnek.

- mondta a Borsnak.

Szorcsik Vikinek elege lett a névrokonból Forrás: TV2

Korábban mindketten a Jóban Rosszban szereplőiként voltak képernyőn, akkor még jó ötletnek tűnt, hogy azonos nevű színésznők játszanak a TV2 sorozatában. "Végül a H betű lett a megkülönböztetés, de sokszor ezt meg sem hallják, ki sem ejtik, le sem írják.

Az egész családunkat kellemetlenül érintik ezek a negatív hírek, amelyek az illető hölgyről szólnak. Számtalanszor hívtak fel újságírók azzal, hogyan viselem az anorexiát, és hogy a balesetem óta jobban vagyok-e. Nevetséges! Sorra kapom a leveleket, hogy segítenek rajtam, akár áramról, lakhatásról, gyerekekről volt szó. Ebből elég! Ennek a helyzetnek véget kell vetni, jól megkülönböztethető nevet kell felvennie a kolléganőnek."