Ónodi Eszterrel és Dobó Katával töltöttük az estét

aranyélet premier hbo
Vágólapra másolva!
Csütörtök este az országban a RaM Colosseumban lehetett a legmagasabb az egy négyzetméterre jutó sztárok száma, itt mutatta be a magyar HBO új sorozatát, az Aranyélet-et. A széria szereplői mellett többek között Dobó Kata, Pokorny Lia, Till Attila és Bereczki Zoltán is megjelent, Hajós András pedig korrekt stand-upot nyomott az est házigazdájaként.
Vágólapra másolva!

Már messziről lehetett látni, hogy valami készül a RaM Colosseumban csütörtök este, a jól megvilágított vörös szőnyeg szinte kiugrott az épületet körülvevő parkból. Itt vonultak fel az új HBO-sorozat, az Aranyélet sztárjai, de a csatorna korábbi produkcióiból is kiszúrhattunk ismerős arcokat, többek között a Társas játék valószerűtlen szerelmespárja, Pokorny Lia és Gazsó György is tiszteletét tette.

Az Aranyélet főszereplői, a sorozatban a Miklósi család Fotó: Marton Szilvia - Origo

Természetesen az Aranyélet-ben egy családot alkotó Ónodi Eszter, Thuróczy Szabolcs, Döbrösi Laura és Olasz Renátó is összeállt egy kép kedvéért, úgy tűnik, Laurának sem lesz gondja a sztársággal, hiába is mesélt korábban az Origónak arról, hogy tart a szakmának ettől a részétől. A szériában szintén szereplő

Anger Zsolt a párjával, Dobó Katával érkezett,

de jelen volt többek között Csobot Adél, Till Attila, Bereczki Zoltán, Lakatos Márk és Müller Péter Sziámi is, legalábbis mi őket vettük észre a tömegben.

A forgatókönyvírók, Tasnádi István, Zomborácz Virág és Bárány Márton Fotó: Marton Szilvia - Origo

A vörös szőnyeges parádé után beterelték a nézőket a moziterembe, jöhetett az Aranyélet nyitó epizódjának vetítése. Előtte azonban még

Hajós András poénkodott egy sort a színpadon,

gyerekkorának azt a szeletét idézte meg, amikor a szülei vendégségbe hívtak német orvosokat – nem finomkodott, arról is mesélt például, hogy melyik hölgyvendégtől volt erekciója tizenévesen.

Döbrösi Laura az egyik rendezővel, Dyga Zsomborral Fotó: Marton Szilvia - Origo

Az HBO Magyarország country managere, Benda Gergely is mondott pár szót a vetítés előtt – miközben Hajós rossz irányba ment le a színpadról –, majd

a vezető forgatókönyvíró, Tasnádi István részletezte az alkotócsapat írói módszerét.

Legyen annyi elég, hogy kávéházba vagy kocsmába ritkán jutottak el, jobbára az írószobában zajlottak a folyamatok, megvolt a fegyelem és a hierarchia.

A másik rendező, Mátyássy Áron a párjával, Vass Terézzel Fotó: Marton Szilvia - Origo

A vetítés után az HBO meg is vendégelte az egybegyűlteket, mi is egy kis konfitált sertés szűzérme és némi fehér bor után zötyögtünk csak haza az utolsó trolival. Az Aranyélet első epizódjáról hamarosan kritikát is közlünk, addig is mutatunk még pár képet a vörös szőnyegről:

Fotó: Marton Szilvia - Origo
Fotó: Marton Szilvia - Origo
Fotó: Marton Szilvia - Origo
Fotó: Marton Szilvia - Origo
Fotó: Marton Szilvia - Origo
Fotó: Marton Szilvia - Origo
Fotó: Marton Szilvia - Origo
Fotó: Marton Szilvia - Origo
Fotó: Marton Szilvia - Origo