Két hétig kódolatlanul kapnak egy csatornát a tévézők

Bella és a bulldogok
Vágólapra másolva!
A magyar nyelvű gyermekcsatorna, a Nickelodeon rajzfilmjeit és tiniknek szóló szórakoztató adásait november első két hetében bárki szabadon nézheti a MinDig TV földfelszíni digitális szolgáltatásában. 
Vágólapra másolva!

A Viacom-csoport 4–14 éves gyerekeknek készülő programja novembertől a MinDig TV Extra Családi csomagjában is megtalálható, és november 1-16. között

kódolatlanul lesz elérhető

a földfelszíni digitális tévészolgáltatás nézői számára. A kódolatlan időszakban a gyerekműsor a közel 800 ezer MinDig TV-háztartáson kívül a több mint egymillió letöltéssel rendelkező MinDig TV mobilapplikációban is látható lesz, továbbá az újszerű HbbTV szolgáltatást is gazdagítja majd.

Bella és a buldogok Forrás: Nickelodeon

Egyik kedvelt műsoruk a Mancs Őrjárat, de ott a számok világába betekintést nyújtó Bubi guppik, az angol nyelv rejtelmeibe is bevezető Dóra és barátai vagy az alapvető technikai megoldásokat bemutató Láng és a szuperverdák. A Madagaszkár pingvinjei és a Csőrös Harvey folytatásai jönnek hétköznaponként, illetve premierepizódokkal jön a Veszélyes Henry, a Thunderman család, a Bella és a buldogok.