Pusztító és parádés percek a TV2 show-jában

Sztárban sztár
Vágólapra másolva!
A Coco Jumbo a Sztárban sztár zsűrije szerint is pusztítóra sikerült, annál jobbat alakított Tóth Gabi és Gáspár Laci duettben, mint Diana Ross és Lionel Richie. Kiesett Rácz Gergő.
Vágólapra másolva!

Rácz Gergő Rick Astley-t kapta feladatnak, de halovány, vérszegény karaokéval kezdődött a show. „Semmi Rick Astley nem volt benned, nyomokban sem tartalmaztál" – nevetgélt a produkció után Liptai Claudia, és igazat kell adnunk neki. Majka szerint az előadás dadogott, Havas gátlásosnak találta, Bereczki pedig nem ilyet várt, mert Rácz az elmúlt hetekben jobb volt. „A zsűrilista élén vagy 31 ponttal, és ez is valami" – humorizált Tilla.

Tóth Gabi Veraként Forrás: TV2

Tóth Gabi magas szinten teljesít a műsor indulása óta, ezúttal nővérét, Verát kellett alakítania, kapott hosszú ruhát, műhasat és tokát is. Majka elszórta az este első tízesét, majd Havas rögtön a másodikat is. 37 pontot zsebelt be az ex megasztáros, ami nem rossz.

Máté Péterként énekelt Gáspár Laci Forrás: TV2

Peter Srámeknek Ladánybenét kellett énekelnie, noha egy héttel korábban azt sem tudta róla, eszik vagy isszák. Azt nem tudtuk megfejteni, miért húzott a trombitás fazon egy reggae-számhoz, a pálmafás, homokos díszlethez egy Celtic Glashow-melegítőt, de a zsűrinek tetszett, Majka szerint remek volt, hogy Magyarországon, szlovák akcentussal próbálta eladni Srámek a jamaikai életérzést, 39 pontot írhatott fel a legényke.

A Sztárban sztár legerősebb duettje volt Forrás: Tv2

Wolf Kati feladatnak Koncz Zsuzsát kapta, Havas szerint az eredeti előadó francia eleganciája nem jött át, a ruha pedig elhibázott volt. Csobot Adél Taylor Swiftje 35 pontot ért, az egykori X-faktoros szokásához híven fülig érő vigyorral vett tudomásul. Gáspár Laci – aki az első Megasztárba vigaszágról került be, majd harmadik lett - őszi hangulatban, zongora mögül imitálta Máté Pétert, 39 pontot érően. Csodálkoznánk, ha nem ő nyerné meg a Sztárban sztárt.

Közös produkciókat is láthatott a közelgő hétfő miatt egyre búskomorabb tévéző.

A Roxette-dalban Wolf jobban érvényesült, mint Srámek, utóbbit jellegtelennek találta a zsűri, de még Tilla is odaszúrt egyet, mondván, tegye le a gitárt, mert nagyon nem áll jól neki. Újabb tinglitangli sláger jött, a Coco Jumbo, a magyaros Mr. Presidentben Rácz félmeztelenül, barnára pingált bőrrel riszálta magát, Csobot kis fehér felsőben dalolászott, de mindegy is volt, mert a zsűri utána magával volt inkább elfoglalva. Sokkal jobbat alakított Tóth Gabi és Gáspár Laci duettben, mint Diana Ross és Lionel Richie: nem szoktunk itt lelkendezni, de ez fergeteges volt.

Peter is továbbjutott Forrás: TV2

Jövő héten Tóth Gabi Varga Miklós lesz, Wolf Kati Celine Dion. Csobot Adél feladata Carly Rae Jepsen, Donna Summert pedig Gáspár Laci adja elő. Srámeknek Péterfy Bori jutott, Rácz Gergőnek pedig senki, mert ő esett ki ma este.

Szavazzon!

Kinek drukkol?