Zokogva kért bocsánatot Király Viktortól Gwen Stefani

Király Vikor
Vágólapra másolva!
Kész énekesnek tartja, többször bocsánatot kért tőle, mert mást választott helyette. A volt megasztáros a napokban már egy stúdióvezetővel, lemezkiadóval találkozik.
Vágólapra másolva!

„A legnagyobb meglepetésemre nem vagyok szomorú. Ez egy háromnapos történet volt, a harmadikon volt eredményhirdetés. Volt közös dal is, amit korábban nem ismertem, de én mindent beleadtam. Meglepő és nagyon jó érzés volt, hogy a show végén Gwen Stefani zokogva jött oda hozzám, hogy sajnálja, de választania kellett. Sokszor mondta korábban, hogy nekem már nem kell segíteni, jó leszek a szakmában, nekem már ismerik a nevemet" – mesélte Király Viktor a Mokkában.

A top 24 is szép eredmény Forrás: Fb / király Viktor


"Nehéz elhinni, de nem bánkódom. Megváltozott az életem, Los Angelesben folyamatosan leállítanak az utcán, és kapom folyamatosan a telefonhívásokat, interjúra, stúdióba. Jönnek az új felkérések, ez csak most indult el igazán! Ez volt a célom, hogy megismerjék a nevemet, most is találkozom majd egy lemezkiadóval. Folyamatosan csörög a telefonom!" – tette hozzá, látszólag nem byroni spleenben.

Mint korábban írtuk, a legjobb 24-be még bejutott Király, de a 12-be már nem sikerült, nélküle megy tovább a 9. amerikai The Voice.