Húsz nő közül válogat az új Nagy Ő

The Bachelor
Vágólapra másolva!
Kijött egy plakát a párkereső realityhez. Az Egyesült Államokban már 19 évad lement, legutóbb egy Chris Soules nevű férfi nyert.
Vágólapra másolva!

Az ABC-re érkezik 2016 január 5-én a Nagy Ő, The Bachelor újabb évadja, ebben egy Ben Higgins nevű férfi válogathat kedvére, és utazhat szép tájakra randizgatni. Húsz nő közül kell majd választania, és még pénzt is kap érte.

The Bachelor Forrás: ABC

A műsor történetében voltak nehéz pillanatok: három évvel ezelőtt Nashville-i lakosok egy csoportja - két afro-amerikai férfi, Nathaniel Claybrooks és Christopher Johnson vezetésével - keresetet nyújtott be a világszerte ismert társkereső műsor, valamint annak női változata, a The Bachelorette ellen. A vádirat szerint a két produkcióban az addigi tíz év és huszonhárom szezon alatt egyetlen fekete, ázsiai vagy latin szereplő sem jelent meg - ami a felperesek szerint súlyos faji megkülönböztetésre utalt.

A magyar nézők 2004-ben már elbúcsúztak az USA-ban továbbra is népszerű formátumról. Az első Noszály Sándor volt, a második pedig az egykori VV-szereplő, Molnár Anikó, de a harmadik Nagy Ő, Gyursánszky Gábor már nem izgatta nagyon a nézőket.