Megvan, mit kap Istenes Bence tavasszal

2015.11.25. 21:08

2016 tavasszal új gasztrovetélkedővel jelentkezik az RTL II. Istenes Bence vezetésével két csapat, egy-egy anya-gyermek pár mérkőzik meg egymással.

A Főzd le anyámat! című új, családi főzőműsorban két fős csapatok (anyák – vagy adott esetben akár apák - és gyermekeik) mérik össze főzőtudásukat a konyhában. A versenyzők a családi receptjeik közül a legfinomabbnak vélt ételt készítik el. A műsor lényege, hogy a felnőtt korú gyermekeknek egy megszabott időn belül kell elkészíteniük a kiválasztott ételt. A csavar, hogy míg a gyerekek a konyhapult mögött próbálják teljesíteni feladatukat, addig édesanyjuk instruálhatja őket, de tevékenyen nem vehetnek részt a főzési folyamatban - közölte az RTL.

Istenes BenceFotó: Szabó Gábor - Origo

Csupán akkor avatkozhatnak be a szülők, ha megnyomják a pánik gombot, ekkor viszont a visszaszámláló dupla idővel ketyeg. Miután elkészültek a csapatok ételeikkel, egy sztárséf eldönti, kinek a főztje jobb. Amelyik páros nyer, az csábító pénznyereményre számíthat.

A műsor készítői így mától várják azon 18 éven felüliek jelentkezését, akik úgy érzik, hogy családtagjukkal együtt le tudnak főzni bárkit. A műsor alapjául szolgáló My mum cooks better than yours ment Romániában, Szlovákiában, Szlovéniában, Törökországban, Spanyolországban és Argentínában is.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK