Szavazzon a legjobb és legirritálóbb hazai tévés zsűrire!

Got Talent zsűri
Vágólapra másolva!
Geszti Péter, Csiszár Jenő, Rákay Philip, Horgas Eszter? Ki volt önnek végtelenül rokonszenves, és ki volt, akinek már látványától is automatikusan a távkapcsoló vagy égetett szesz után nyúlt?
Vágólapra másolva!

Nem mondunk újat azzal, hogy minden nagy tévéshow egyik legfontosabb eleme az okosan összerakott, együtt jól működő, szellemes, de markáns véleményt formáló zsűri. Sokan nem tudják, de a kiválasztás folyamata sem egyszerű, hónapokig tart: volt olyan hazai tehetségkutató, amely előtt húsz embert is behívtak, megnéztek, tesztelték őket, közös videózgatás közben: rezonálnak-e egymásra, van-e kémia, mondanak-e szellemeset, előbukkan-e a karakterük?

Got Talent zsűri Forrás: RTL Klub

Sok szempontot kell figyelembe venni: nem lehetnek csak fiatalok, mert akkor az idős néző úgy érzi, nem az ő műsora ez, különben is, nyikhajok mondják meg a tutit, akiknek a tojáshéj még ott a fenekükön. Öreg sem lehet a zsűri, hiszen 18-49-re lő az RTL, 18-59-re a TV2, és mindkettő célja bevonni a tévétől amúgy is lassan elforduló fiatalokat.

Hárman a Rising Starból Forrás: TV2

Kell bele szókimondó, megosztó személyiség, egy vagy két nő, lehetőleg mutatós és hiteles. Ha még rivalizálnak is, méregetik és kóstolgatják egymást, az külön főnyeremény. Nem baj, ha van benne egy idősebb szaktekintély, egy fiatal, feltörekvő sztár, akinek szavait osszák a tizenévesek. Ha tíz médiaszemélyiséget is be lehetne ültetni a nagy asztal mögé, akkor nem lenne baj, de négynél több nem lehet: vagy egymás elől vennék el a szót, kakofóniát, zűrzavart eredményezve, vagy kukán ülne ott egyik-másik, szomorkás biodíszletként.

A Dal 2015 Forrás: MTVA

Látjuk tehát, hogy nem könnyű összerakni egy ütőképes, eredeti, szórakoztató, de közben szakmailag hiteles zsűrit. Nem is mindig sikerül, úgyhogy olvasóink véleményére vadászva két kérdésben kérünk voksokat!

Két szavazatot várunk, ingyen van:

Szavazzon!

Melyik volt az elmúlt 2-3 év legjobb zsűrije?

Szavazzon!

Melyik volt a legirritálóbb, legidegesítőbb zsűri?