Nehéz perceket élt át Gáspár Laci

Sztárban sztár Gáspár Laci
Vágólapra másolva!
Sokan már hetekkel korábban biztosak voltak abban, hogy ő nyeri a Sztárban sztár harmadik szériáját, Gáspár Laci azonban nem foglalkozott az esélylatolgatással, a feladatokra próbált koncentrálni. A döntő utáni nap már azt mondja, hiányzik neki a műsor.
Vágólapra másolva!

A Sztárban sztár harmadik évadjának győztese Gáspár Laci lett, s bár többen is biztosak voltak az első helyben, ő nem foglalkozott ezzel a kérdéssel. "Nem figyeltem ezekre oda, mert nem erre kellett figyelnem. Arra figyeltem, hogy végig tudjam csinálni. Az elmúlt hetekben volt olyan pillanat, mikor nem ment bele az agyamba a szöveg és tudtam, hogy kicsit pihenni kell, de valahogy mindig összeállt" - mesélte a Mokkában.

Gáspár Laci többször bújt női előadók bőrébe Forrás: TV2

Az utolsó adásban Majka bőrébe bújt, a produkció után pedig megkapta a műsor legnagyobb elismerését, mikor a zsűritag rákérdezett, hogy az ő hangja is bele volt-e keverve a dalba. Mint elmondta, még arra is nagyon figyelt, hogy a rapper hol nyel, és mikor vesz levegőt a Belahalok-ban.

Az évad legsokoldalúbb előadója meghatódva vette át Tillától a díjat, a könnyeit sikerült visszatartania. "Éreztem, hogy győzhetek.

- mondta. A többhetes küzdelem zeneileg is hatással volt rá, és rájött, hogy a kevesebb néha több, amikor a színpadon áll az ember.

Két szavazatot még leadhat alább, ingyen van:

Szavazzon!

Melyik volt az elmúlt 2-3 év legjobb zsűrije?

Szavazzon!

Melyik volt a legirritálóbb, legidegesítőbb zsűri?