Még idén új, magyar akciósorozat érkezik az RTL-re

Szérum
Vágólapra másolva!
A Szérum nyolc epizódból áll, a történet pedig egy különleges vakcina és egy rejtélyes gyilkosság körül forog.
Vágólapra másolva!

A történet szerint 1986–ban a csernobili katasztrófa idején rejtélyesen eltűnik egy turistahajó 116 fővel a fedélzetén. Napjainkban - amikor a film is játszódik - egy gyógyszergyár új vakcina bevezetésével láncvírust tervez elterjeszteni, hogy elkerülje a gazdasági csődöt. A szintén felszámolás szélére sodródott kórháznak egyetlen lehetősége nyílik a túlélésre: a mentőövet dobó gyógyszergyár, a PharmaGlobe, amely látszólag hajlandó is segíteni azzal, hogy az intézményben indítja el oltóprogramját.

A kórházban rejtélyes gyilkosságok történnek, kormányzati szintig elérő összeesküvésekre derül fény. A három főszereplő, Angéla (Pető Kata), Lauren (Czukor Balázs) és Pierre (Kálid Artúr) egyre mélyebbre sodródik a kialakuló káoszban, amely során sorra csukódnak be előttük a menekülést jelentő ajtók, összezárva őket a Kórház múltjának néhány régen feledésre ítélt, sötét titkával.

A Szérumot méd idén bemutatja az RTLII Forrás: RTL II

A Szérum december 21-én debütál az RTL II képernyőjén, főbb szereplői közt ott van Pető Kata, Czukor Balázs, Kálid Artúr, Vasvári Csaba, Mikola Gergely, Egres Katinka, Sztárek Andrea, Jakab Csaba, Seress Zoltán, Ruszina Szabolcs és Dóczy Péter.

Forrás: RTL II
Forrás: RTL II
Forrás: RTL II
Forrás: RTL II