Szerelmet és intrikát ígér a TV2 új sorozata

Amor de Barrio, Paloma
Vágólapra másolva!
December 9-én véget ért Az én bűnöm, helyette mától a Palomá-t láthatják a TV2 nézői – a mexikói telenovellában az intrikáé lesz a főszerep.
Vágólapra másolva!

Mint arról beszámoltunk, december 10-én debütál a TV2-n egy új mexikói telenovella, az eredetileg Amor de Barrio címet viselő Paloma. A történet szerint a főhősnő, Paloma (Renata Notni) egy jobb élet reményében próbál kitörni a nyomorból, jogot hallgat az egyetemen, közben pedig a mindent elsöprő szerelemre vágyakozik. Hogy pénze legyen, a tanulás mellett egy bárban dolgozik felszolgálóként, itt ismerkedik meg a jóképű, gazdag családból származó orvossal, Daniellel (Mane de la Parra).

Forrás: Televisa

Daniel édesanyja is azok közé tartozik, akik véget akarnak vetni a románcnak. Catalina nem csupán a fia és Paloma közti társadalmi különbségek miatt ellenzi ezt a kapcsolatot, hanem azért is, mert meg van róla győződve, a lány anyja felelős a férje haláláért. Paloma édesanyja börtönben ül, viszont a főhősnő a történet elején még halottnak hiszi őt - áll a történet leírásában.