Gyönyörű a főhős, de rettentő gyanús

A Quantico szépséges főhőse
Vágólapra másolva!
A Quanticónak vannak jobb pillanatai, nem reménytelen sorozat, de a bombamerénylettel vádolt Alex Parrish-t menekülés közben egy mezei közlekedési rendőr is kiszúrná.
Vágólapra másolva!

A Quantico idei sorozat, jó nézni a sok szép ember miatt, a sztorija sem követhetetlenül összetett vagy művészien zagyva. Sajnos aktuális is a terrortámadás miatt, és akad benne egy-két jobb színész, de olyan is, aki csak nagyon szép, de soha nem kap majd Emmy-díjat. Ilyen a szépnevű Priyanka Chopra, azaz Alex Parrish, aki nem mellesleg főszereplő.

A Quantico szépséges főhőse

A TV Guide gyűjteményénél jobbat mi sem nagyon tudunk összeszedni arról, mi zavarhatja a nézőt a sorozat nézése közben. Talán az, hogy egy nagy robbanás után is remek a frizurája, és szép a sminkje? Hogy hosszú, fekete haja mögé bújik, mert akkor az őt kereső Interpol- és FBI-egységek százai nem veszik észre? Hogy amikor felveszi a kapucnit, és ijedten leskelődik,

pont úgy néz ki, mint egy menekülő terrorista,

ami nem akar lenni? Hogy lehet az FBI-akadémia messze legjobb és legtehetségesebb növendéke ennyire pancser? De többet nem is mondunk, nézze meg itt az esszenciát.