12 sorozat, amelynek 2016 már a végjáték lehet

Dr. Csont David Boreanaz Emily Deschanel
Vágólapra másolva!
A tévében jelenleg több olyan sorozat is fut, amely már nem vonz annyi nézőt, mint korábban, de más okból is véget érhet, elképzelhető, hogy a mostani lesz az utolsó évadja. Az ön kedvence is köztük van? 
Vágólapra másolva!

A CinemaBlend összeszedett tizenkét sorozatot, amelyeket jó eséllyel elkaszálnak 2016-ban. A lap szerint már

nincs sok hátra az itthon is kedvelt Dr. Csontból

– amellett, hogy a nézettség esik, a Booth ügynököt játszó David Boreanaz is pedzegette már, hogy szerinte a mostani, tizenegyedik szezon lesz az utolsó. A szériának nyilván nem tesznek jót a közelmúltban kipattant perek sem.

Elképzelhető, hogy ennyi volt Forrás: FOX

A célszemély-t is egyre kevesebben nézik, a CBS az ötödik évadra már eleve kevesebb részt rendelt, de sem az őszi, sem a téli műsorrendbe nem tette bele, valószínűleg nyáron fogja csak elsózni.

A Castle is túl van már a csúcson, kezd kifogyni belőle a szufla

– a 18–49-es célcsoport már elpártolt tőle, nem lenne meglepő, ha az ABC inkább a frissebb produkcióira, az Agent Carter-re és a jövőre érkező The Catch-re koncentrálna.

Veszélyben a Grimm, a Laura rejtélyei és Az uralkodónő is, az idén indult szériák közül pedig a Blood & Oil-nak, a Truth Be Told-nak, a Crazy Ex-Girlfriend-nek, a CSI: Cyber-nek és a Minority Report-nak nem jósolnak folytatást.

Szavazzon!

Önnek melyik sorozat hiányozna leginkább?