Bosszút áll a Modern család bombázója

Gloria, Modern család
Vágólapra másolva!
Jön a Modern család hatodik évadja és a Dokik első évadja a Comedy Centralra.
Vágólapra másolva!

A Modern család szereplőitől Cam és Mitch esküvőjén vettünk búcsút az ötödik évad végén, akik végre hivatalosan is összeköthették életüket. A nászútról hazatérve Cam képtelen kizökkenni a romantikus hangulatból. A Pritchett-Tucker házat emellett egy hívatlan vendég dúlja fel, aki a meleg pár egyetlen értékes bútordarabjának tönkretételén munkálkodik.

A Modern család szereplői Forrás: Comedy Central

Eközben a család patriarchája, Jay kezdi elhanyagolni kinézetét, ezért kolumbiai felesége, Gloria bosszúból úgy dönt, hogy ő is leadja az igényt. A Dunphy-család közben élete legszebb nyarát tölti, de minden jó véget ér, amikor egy új, ordenáré család beköltözik a szomszédba, akik hol egy óriási hajóval torlaszolják el garázst, hol az ijesztő halloweeni dekorációt viszik túlzásba, és alázzák rommá Philt és Clairet.

Jönnek a Dokik is

A Modern család hatodik évada mellett december 28-án érkezik a Dokik első évadja is. A kilenc évadot megélt sorozatban találkozhatunk az Így jártam anyátokkal Stellájával, az Anyám borogass Mike-jával és persze Zach Braffal, aki a Dokik kezdete óta több sorozatban kapott már szerepet, köztük a Megdönthetetlen-ben.

Az első évaddal jön a Dokik Forrás: NBC Photo: Paul Drinkwater

Modern család hatodik évad és Dokik első évad december 28-án a Comedy Centralon.