Üzent a valódi Miss Universe a nagy vesztesnek

Mindenki elfelejtette volna Miss Kolumbiát, ha nincs a kínos baki
Vágólapra másolva!
Örökké össze vagyunk kötve - írta Miss Kolumbiának, aki csak két percig hihette, hogy ő nyerte a versenyt.
Vágólapra másolva!

Mint korábban megírtuk, a Budapest TV-n is kínosnak számító, dilettáns hibán, bakin szörnyülködött a legutóbbi Miss Universe-finálé nézőserege, ugyanis előbb Miss Kolumbiát hirdették ki győztesnek, majd két percre rá a zavarodott, feszengő műsorvezető közölte, hogy ő csak egy udvarhölgy, a valódi győztes Fülöp-szigetek küldötte.

Mindenki elfelejtette volna Miss Kolumbiát, ha nincs a kínos baki

Miss Kolumbiának ez így végül is jobban jött, mintha nyert volna, mert mindenki őt sajnálja, a lapok főleg vele foglalkoznak, a tragikus sorsú, szépséges hősnővel. A Miss Universe 2015 valódi győztese, a 26 éves Pia Alonzo Wurtzbach is üzent Ariadna Gutiérreznek a Twitteren.

és mi most már örökké össze vagyunk kötve. Az elmúlt három hétben, amióta együtt vagyunk, láttam, mennyire erős és szép vagy belülről és kívülről egyaránt. Méltósággal képviselted országodat, és tudom, milyen büszke lehet rád most mindenki. A sorsnak tervei vannak veled" – írta neki. A civakodó, vitatkozó rajongóknak is üzent, velünk nem volt ennyire szívélyes, csak annyit írt, hogy fejezzék be a vitát.