Februárban jön az egyik legjobb sorozat itthon is

Fargo
Vágólapra másolva!
A tízrészes Fargo második évadja dupla epizóddal indul az AMC-n, február 8-án. Teljesen új a helyszín, újak a szereplők, az előzmények ismerete nélkül is élvezhető.
Vágólapra másolva!

A Golden Globe-jelölt színészek, Kirsten Dunst, Patrick Wilson, valamint a Breaking Badből ismert Jesse Plemons játsszák a főbb szerepeket a Fargo 2. évadában. Az első évadot is jegyző vezető producer, showrunner, író Noah Hawley, mellette Joel és Ethan Coen, akik az 1996-os Fargo film forgatókönyvéért Oscar-díjat nyertek, mind visszatértek alkotóként az új évadra.

Fargo Forrás: FX

A Fargo új fejezete 1979-ig visz vissza, a történet két amerikai államban, Dél-Dakotában és Minnesotában játszódik. A Minnesota állambeli Louverne-ben a fiatal rendőr Lou Solverson (Patrick Wilson), aki nemrég tért vissza Vietnamból, egy fura bűnügyben kezd el nyomozni.

A széria A-kategóriás szereposztással látható: Ted Danson alakítja majd Hank Larsson seriffet, Kirsten Dunst és Jesse Plemons lesznek a Blumquist házaspár, Jean Smart a kíméletlen Floyd Gerhardtot formálja meg. Lou Solverson figurája (Patrick Wilson) lesz az összekötő kapocs a Fargo első és második évadai közt.

A Fargo nálunk igen előkelő helyen szerepelt a 2015 legjobb sorozatai listán.