Balsai Móni és Scherer Péter kapott egy heves szexjelenetet

Balsai Móni a Válótársakban
Vágólapra másolva!
Az RTL Klub sorozata, a Válótársak három hét után ma újra a képernyőn lesz.
Vágólapra másolva!

Az RTL Klub 2015 őszén indította el a Válótársak című vadonatúj filmsorozatát. A sorozat csatornaátlagon felül teljesít, átlagosan 23 százalékos közönségarányt elérve a kereskedelmi célcsoportban, magasan nyerve műsorsávját. Az ünnepekre való tekintettel a sorozat két hét szabadságra ment, de január 7-én, csütörtökön, 21.20-tól ismét folytatódik a történet.

Balsai Móni a Válótársakban Forrás: RTL

A hetedik epizódban is zajlik a főszereplők élete: Szonja (Földes Eszter) közli, hogy terhes és hogy Joci (Lengyel Tamás) az apa. Joci ezt elfogadja, de nem akar vele összeköltözni. Szonja megfenyegeti, hogy akkor elveteti a babát. Bálint (Stohl András) találkozik Emillel, Zsófi (Gubás Gabi) zongoratanár pasijával. Bevallja Zsófinak, hogy Emil (Haumann Máté) egyáltalán nem rossz ember.

A sztori szerint Dávid (Scherer Péter - nagyinterjú itt) és Tamara (Balsai Móni - nagyinterjú itt) randiznak, ami szenvedélyes szexszel zárul, de a férfi mégis faképnél hagyja a nőt (előzetes itt). Hilda (Börcsök Enikő) megpróbálja rábeszélni Szonját, hogy hagyja el az országot, Szonja viszont a stressz hatására rosszul lesz.