Biztosan jön a Keresem a családom folytatása

Máté Kriszta, Hadas Kriszta és Kovalcsik Ildikó (Lilu) beszélgetnek a Keresem a családom című műsorról Kalmár Csabával 2015 június 23-án Máté Kriszta, Hadas Kriszta és Kovalcsik Ildikó (Lilu) beszélgetnek a Keresem a családom című műsorról Kalmár Csabával
Máté Kriszta, Hadas Kriszta és Kovalcsik Ildikó (Lilu) beszélgetnek a Keresem a családom című műsorról Kalmár Csabával 2015 június 23-án
Vágólapra másolva!
11 résszel folytatódhat az RTL Klub családegyesítő műsora – tudta meg az Origo.
Vágólapra másolva!

Az első évad 14 története után dolgoznak a folytatáson a Keresem a családom produkció tagjai: úgy tudjuk, hogy az RTL már megrendelte a második évadot, 11 epizódot. Mivel ezek sok kutatást, szervezést, utazást, majd utómunkát igényelnek, tippünk az, hogy tavasszal-nyáron felveszik, és ősszel jön a képernyőre.

Máté Kriszta, Hadas Kriszta és Kovalcsik Ildikó (Lilu) Fotó: Szabó Gábor - Origo

Amióta elindult a műsor, remek nézettséggel futott, és pár hét alatt háromezren jelentkeztek, mert keresik eltűnt családtagjukat, rokonukat. A szerkesztők jelenleg több száz szálat próbálnak felderíteni.

A reality producere Máté Kriszta, műsorvezetője Lilu, főszerkesztője pedig Hadas Kriszta: a három rutinos tévés itt mesélt az Origónak a kulisszatitkokról, módszerekről, szerkesztési elvekről.