Király Viktor: Valamit jól csinálok, de maradjunk reálisak

2016.01.18. 13:41

Az énekes a napokban érkezett haza és nagyjából egy hónapot marad Magyarországon, hiányzott neki az ország és szeretne találkozni a magyar rajongókkal.

Mióta a The Voice színpadán remekelt, Amerikában is épül a rajongótábora, de nem felejtette el azokat sem, akik itthon drukkoltak neki. Mint a Mokkában elmondta, egyensúlyban szeretné tartani a magyarországi karrierjét, ezért egy hónapot itthon tölt.

Nem szomorú amiatt, hogy nem nyerte meg a tehetségkutatót, úgy véli, ennek így kellett lennie. "Nem is gondoltam, hogy eddig eljuthatok a The Voice-ban. Mikor bejutottam az adásba és mind a négy szék megfordult, már bizonyította nekem azt, hogy valamit jól csinálok."

Bizonyítékot kapott arról, hogy valamit jól csinálForrás: The Voice

Zenei karrierjét megváltoztatta a tévés szereplés, de nem érzi emiatt nagy sztárnak magát, inkább úgy fogalmaz, hogy löketet adott neki a műsort. "A The Voice segített abban, hogy kint is tudjanak rólam, a mai napig felismernek az utcán. Lehetőséget adott, hogy lemezkiadókkal tárgyaljak, de maradjunk reálisak, ugródeszkát kaptam ahhoz, hogy elkezdjem építeni a karrierem. Aki nyitni akar Amerika felé, annak ott kell lennie, mert mindig vannak olyan spontán helyzetek, amik ott találják meg az embert. Volt koncertem Los Angelesben és New Yorkban, egy producer pedig felhívott, hogy szeretne a jövőben közösen dolgozni velem."

Radics Gigi is Los Angelesbe készül, az énekes szerint elképzelhető, hogy lesz közös munkájuk. A tehetségkutató ideje alatt több amerikai rádió és újság készített vele interjút, a finálé óta ez a nagy felhajtás lecsendesedett, de máig jelennek meg cikkek róla. Nem tervezi, hogy örökre itt hagyja Magyarországot, szerinte lehetséges egyszerre két országban is karriert építeni: "Shakira is mindkét hazájában építkezik, hozzá hasonlóan én is két nyelven írok ki mindent a közösségi oldalamra" -mondta.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK