Visszatér az Így jártam anyátokkal Barneyja, Neil Patrick Harris

2016.01.18. 20:15

A Netflix sorozatot készít A balszerencse áradása című ifjúsági regényfolyamból, a gonosz Olaf bácsit az Így jártam anyátokkal Barneyja, Neil Patrick Harris fogja játszani.

A Netflixre készül A balszerencse áradása tévés feldolgozása, amelyben Neil Patrick Harris kapta az egyik főszerepet. A sztorit a Daniel Handler által írt könyveken kívül a Lemony Snicket – A balszerencse áradása című filmből ismerhetik a nézők, ott Jim Carrey játszotta azt a karaktert, akit most Harris fog.

Az Így jártam anyátokkal után ez lesz az első komolyabb sorozatszerepeForrás: AFP/2015 Getty Images/Dimitrios Kambouris

A történet szerint a gonosz Olaf bácsi csak azért veszi magához a három árva Baudelaire gyereket, hogy rajtuk keresztül hozzájusson a családi vagyonhoz – ez azonban nem megy olyan könnyen, ő viszont semmilyen eszköztől nem riad vissza. A The Dresden Dolls zenéjével megbolondított teaser elég jól sikerült, jól hozza az elvárt, sötét hangulatot:

Neil Patrick Harrisnek az Így jártam anyátokkal óta ez lesz az első komolyabb sorozatszerepe, csupán az Amerikai Horror Story két epizódjában tűnt fel időközben. Tavaly rábíztak egy varietéműsort is, a Best Time Ever with Neil Patrick Harris-t, ezt azonban nyolc epizód után elkaszálta az NBC.  

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK