Szabó Zsófi haragosan üzent a kritikusainak

Szabó Zsófi, Válótársak
Vágólapra másolva!
Szabó Zsófira bízta új műsorát az RTL Klub, a Story Extrá-ban nyújtott teljesítménye azonban nem nyerte el mindenki tetszését. Ezzel még nincs is baja, állítása szerint jól bírja a kritikát, azoknak viszont haragosan üzent, akik folyamatosan elferdítik a valóságot.
Vágólapra másolva!

Szabó Zsófiról megjelent egy kritikus cikk a napokban, amit ugyan nem osztott meg az oldalán, de hatására hosszasan ecsetelte, hogy a kritikát bírja és elfogadja, de a hazugságot és az igazságtalanságot nem.

"Miért kell a hibát keresni állandóan? Aki hibát keres, talál is. Talán másban nincs hiba? Ha magunkba nézünk, bizony belátjuk: mindenkiben van. Igyekszem jó lenni abban, amit csinálok és igyekszem még jobb lenni. Hétfőn indult az új műsorom, és nagyon örülök, hogy a műsorvezetője lehetek. Kedden kaptam hideget, meleget. Több portál kijelentette, a nézők nem szerettek. Tessék? Éjszaka közvélemény kutatást tartottak? Volt, aki azt mondta, hadartam és izgultam, más pedig kijelentette: lassan, hibabiztosan, robot üzemmódban beszéltem" - írja.

Szabó Zsófi bepöccent Forrás: RTL Klub

"Persze hazudnék ha azt mondanám, hogy nem esik rosszul néhány kommentelő beszólása. De nem érzem magamat rossznak" - ecsetelte Szabó Zsófi, aki szerint "aki valamilyen, arról van vélemény, aki semmilyen, arról nincsen."