Matt LeBlanc egy színésznővel incselkedett, és azóta vár

Kathleen Rose Perkins
Vágólapra másolva!
Kathleen Rose Perkinsszel levelezgetett, de közös sorozatuk folytatásáról egyelőre nem tudni sokat.
Vágólapra másolva!

A Sikersorozat (Episodes) egy kellemes komédiasorozat, az amerikai tévéipart mutatja meg belülről, léhűtő, de igen gazdag sztárjait, szexmániás vagy csak simán őrült vezetőit, a külföldről importált íróit, azok beilleszkedési nehézségeit. Nálunk is előkelő helyen végzett 2015 legjobb sorozatait taglaló listán, de hiába szereti a kritika, hiába kapott Matt LeBlanc Golden Globe-díjat saját maga hiteles eljátszásáért, a széria jövője bizonytalan.

Kathleen Rose Perkins

Matt LeBlanc maga is megírta a Twitteren, hogy elképzelhető, hogy nem lesz folytatás. A közösségi oldalon Kathleen Rose Perkinsszel is levelezgetett, előbb megdicsérte egy képét („Jól nézel ki!"), mire a színésznő visszaírt neki (Köszönöm, Mr. LeBlanc, mikor dolgozunk végre együtt?") Erre Matt azt írta, hogy semmire nem vágyik jobban, mint a közös munkára, de bizonytalan a széria sorsa, mire a nő tudatta, hogy mindjárt felhívja az írókat, nyilván sürgetve őket.

Matt LeBlanc Forrás: AFP/Jason Merritt

Gary Levine programigazgató szerint minden az amúgy roppant tehetséges Jeffrey Klariktól és David Crane-től függ, ők „nagyon keményen" dolgoznak az ötödik évadon, és majd kiderül, hogy annak végeztével fekete vagy fehér füst látszik-e majd, utalva így a pápaválasztási konklávéra.

Ha valaki nem látta volna, a sorozat arról szól, hogy egy brit széria amerikai remake-jét tervezik, így a két angol írót (egy házaspárt) Hollywoodba csábítanak. Ők ott szembesülnek azzal, hogy minden sokkal felszínesebb, mint hitték,

a poén, ami Angliában jónak tűnt, értelmét veszti Los Angelesben,

így alaposan át kell írni a sorozatot. Főszereplőnek megkapják Matt LeBlanc-t, aki önmagát alakítja, azaz a Jóbarátok volt sztárját: egy jószívű, laza, lezser fickó, aki megpróbál megdugni minden nőt, aki a stúdióban felbukkan.