Kokainos baki miatt magyarázkodik a tévés szakács

2016.01.21. 15:02

Egy tévés szakácsot azon kapott a kamera élő adásban, hogy egy adag kokaint porciózott ki. Vagy inkább porcukor volt az? 

Valószínűleg a Telerano című szlovák reggeli műsor egyik adását sem nézték még annyian vissza az interneten, mint azt, amelyikben a stúdióban évek óta feltűnő szakácsot, Lubo Herkót kokainozáson kapta a kamera – vagy legalábbis nagyon úgy nézett ki, hogy épp egy adagot porcióz ki magának a bankkártyájával:

Persze miért csinálná ezt épp a stúdióban, élő adásban? A kérdés jogos, a férfi azóta az Europa 2 rádiónak már lenyilatkozta, hogy a fehér por valójában porcukor volt, ami kiszórodott a pultra. Ezt gereblyézte össze viccből egy kártyával, még egy összetekert 500 euróst is odakészített mellé, hogy üljön a poén. Elég ostoba ötlet volt, sajnálom, hogy így jött ki"– magyarázkodott.

A műsort adó Markíza csatorna szóvivője, Tatiana Tóthová is megszólalt az ügyben: "Egy teljesen oda nem illő szellemeskedés volt, aminek nincs helye a csatornánkon. Az esetnek meglesznek a következményei" – mondta.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK