Három évet átdrogozott a Jóbarátok sztárja, nem emlékszik semmire

2016.01.25. 21:29

Matthew Perry tett egy meghökkentő nyilatkozatot a BBC egyik rádióadásában.

Három évet átdrogozott a Jóbarátok színésze, derült ki a BBC Radio 2-nak adott interjúból, amelyben a népszerű Chandlert, Matthew Perryt arról faggatták, melyik volt tíz év alatt a kedvenc epizódja (a Jóbarátok kerek tíz évadot élt meg). Perry elmondta, hogy nem igazán tud választani, és ennek egyik oka, hogy úgy három évre egyáltalán nem emlékszik, „valahol a harmadik és a hatodik évad között”, mert különféle szerekkel élt.

Matthew Perry londoni színházi fellépés miatt nem ment Los AngelesbeForrás: AFP/Kevin Winter

A 46 éves színész korábban már beszélt függőségéről, a keményebb szerekről úgy jött le, hogy átállt az alkoholra és a vényre kapható gyógyszerekre. Pár éve állítólag tiszta, de nem csak ezért lett volna jó, ha csatlakozik öt társához, és összeáll a legendás sorozat hat főszereplője, legalább egy kétórás különleges tévéadásra.

Jóbarátok 2004-ben búcsúzott, utána Perry a Színfalak mögött-ben játszott, de ebből csak egy évad készült. A Mr. Sunshine című sorozata kifejezetten rá épült, de 2011-ben rögtön első évadjával elhasalt, és a Go On is csak rövid kalandnak bizonyult.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK