Kell a türelem az új X-aktákhoz

2016.01.25. 10:47

Január 25-én tér vissza a sorozat új részekkel itthon, a Cool adja a folytatást.

Fox Mulder és Dana Scully újra akcióba lépett, de az amerikai és brit sajtót böngészve elkedvetlenedhettek a sorozat régi rajongói, ugyanis az újságírók többsége, akik előre megkapták megtekintésre az első epizódot, lehúzták, jóllehet Chris Carter írta és rendezte.

A Vanity Fair most azzal vigasztalja a híveket, hogy csak az első új epizód lassabb és bágyadtabb, a következők már sokkal jobbak lesznek – ugyanis nekik már eljuttatta a stúdió a második és a harmadik részt is.

Az X-akták a kilencvenes évek egyik legsikeresebb sorozata volt, a széria 202 epizódja alatt 16 Emmy-díjat kapott. Tizenhárom év után a készítők most visszahozzák a sorozatot, rövid, hatrészes évaddal.

X-Akták: siker lesz megint?

Forrás: FOX

Ezúttal is Gillian Anderson és David Duchovny formálja meg Dana Scully és Fox Mulder személyét, de olyan ikonikus karakterek is visszatérnek, mint például a Cigarettázó Férfi. A történet középpontjában ezúttal egy olyan világméretű összeesküvés felderítése áll, amely számos korábbi rejtélyre is magyarázatot adhat.

Az USA-ban világpremierként január 24-én este mutatják be az első epizódot, alig 24 órán belül Magyarországon, szinkronizáltan is megnézhetik a nézők az új évad új részét a Coolon, 25-én este 21.10-től. A második epizódot január 26-án, kedden este nézhetjük meg, ezt követően az évad további négy epizódját kedd esténként 21.10-től láthatják a rajongók.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK