Ki nem találná, ki kapta meg Michael Jackson szerepét

Ajjaj! Fény derült Michael Jackson nagy titkára
Vágólapra másolva!
Elizabeth, Michael & Marlon címmel tévéfilm készül egy különös utazásról, Michael Jacksont Joseph Fiennes fogja játszani.
Vágólapra másolva!

Ralph Fiennes öccse, Joseph furcsa szerepet kapott, a karakterétől igen távol eső Michael Jacksont fogja eljátszani a brit Sky Arts tévéfilmjében.

Az Elizabeth, Michael & Marlon című film egy nem mindennapi, állítólag valóban megtörtént utazást mesél el, Elizabeth Taylor, Michael Jackson és Marlon Brando közös kalandját.

A trió egy bérelt kocsival szelte át az Egyesült Államokat,

miután közvetlenül a 2001. szeptember 11-i terrortámadás után nem akartak repülőre szállni, viszont valahogy el kellett jutniuk New Yorkból Los Angelesbe – legalábbis erről pletykált annak idején Taylor személyi asszisztense.

Joseph Fiennes az Amerikai Horror Storyban Forrás: FX

Fiennes annak idején a Szerelmes Shakespeare címszereplőjeként tűnt fel, korántsem lett azonban annyira sikeres, mint a bátyja. Újabban a tévében próbálkozik, a Camelot-ban Merlint alakította, de benne volt a FlashForward – A jövő emlékei-ben és az Amerikai Horror Story-ban is. Mostani partnerei Stockard Channing és Brian Cox lesznek, ők játsszák Taylort, illetve Brandót.