Kedves sármőr volt, utolsó szemétláda lett

Jeffrey Dean Morgan
Vágólapra másolva!
Jeffrey Dean Morgan az őrületesen sikeres Walking Deadbe ment, ennek százezrek örülnek – de édesanyja nem.
Vágólapra másolva!

Sokáig vártak a The Walking Dead-képregényfüzetek olvasói arra, hogy kiderüljön, ki lesz a tévésorozatban az aktuális főgonosz, Negan. Amikor kiderült, hogy Jeffrey Dean Morgan kapja a szerepet, sokan örültek, hiszen karakteres, tapasztalt színész, azonban

édesanya finoman szólva nem volt elragadtatva ettől.

A néni ugyanis megszerette azt a jóságos figurát, akit A férjem védelmében című sorozatban alakít (Jason Crusoe), és elborzadva hallotta, hogy egy apokaliptikus zombisorozathoz szegődött el 49 éves kisfia, ráadásul egy bestiális, kegyetlen fazont alakít majd.

Jeffrey Dean Morgan Forrás: imdb

Egy kellemes sármőrből lesz utolsó gazfickó. „Ez egy 180 fokos fordulat lesz majd, minden színész álma. Én leszek majd a legnagyobb szemétláda a földön" – lelkesedett egy tévéműsorban.

Negan nem lesz kellemes jelenség Forrás: twd

Azt még nem tudni, mennyiben befolyásolja a színész új munkája a régit, azaz felbukkan-e még A férjem védelmében című szériában is. Jeffrey Dean Morgan sorozatfronton mindenesetre igen tapasztalt fickó, játszott az Extantban, a Texas Risingban, a Bűnös Miamiban, a Grace klinikában, az Odaátban pedig a Winchester-tesók apját alakította 12 részben.