Mit keres Liptai Claudia és Kasza Tibor a kambodzsai tévében?

Liptai Klaudia, Claudia
Vágólapra másolva!
Kambodzsában, a helyi tévében látható a Bumm című TV2-es gameshow, amelyet a csatorna Liptai Claudiával és Kasza Tiborral vett fel két éve.
Vágólapra másolva!

A videót az országban önkéntesként dolgozó magyarok küldték Kaszának, aki maga sem érti, mit keres ott a képernyőn, de nem is bánja nagyon a lokális szinkront.

A Bayon TV-ről annyit lehet tudni, hogy 1998-ben indította Hun Mana, Hun Szen miniszterelnök idősebb lánya, és reggel hattól éjfélig szolgáltat műsort. Megkérdeztük a TV2-t, őket megkereste-e a kambodzsai médiavállalat: „Teljesen bevett dolog a piacon, hogy egy adott országban sikeres és szórakoztató saját gyártású műsort, amilyen a Bumm! is, az eredeti formátum tulajdonosa késztermékként továbbértékesíti más területeken. Az ilyen eseteknek mindig örülünk, hiszen azt mutatja, hogy

Ez történt most is, így volt látható Kambodzsában feliratozva a Bumm!, Liptai Claudia és Kasza Tibi műsorvezetésével. De természetesen mondhatunk erre fordított példát is, a Lehetetlen küldetés (Total Wipeout) című külföldi vetélkedő hangalámondással fut a FEM3 műsorán" - írta kérdésünkre a sajtóoszályuk.

Ez nagyon durva !! :))Kambodzsában megy a helyi tv-ben a Bumm című műsorunk Claudiával, helyi szinkronnal :))Tegnap küldték Kambodzsában önkènteskènt dolgozó Magyarok :))

Közzétette: Kasza Tibor – 2016. január 31.