A Modern Talking alapítója segített a volt megasztárosnak

Talán Attila
Vágólapra másolva!
Talán Attila a Megasztár színpadán tűnt fel, a napokban Németország egyik nagy tehetségkutatójában, a Deutsch­land Sucht den Su­perstar-ban énekelt, és tovább is jutott.
Vágólapra másolva!

Az énekes családja Németországban él, jól ismerte már a műsort, és régi álma volt, hogy a színpadra állhasson. Az egykori megasztáros a hétvégén jutott tovább, mentorának pedig a Modern Talking tagját, Dieter Bohlent választotta.

Talán Attila Németországban próbálkozik Forrás: Talán Attila hivatalos oldala / Facebook

"Ő a zsűri elnöke, és a legrégibb zsűritag. Úgy is mondhatjuk, hogy ő a német Simon Cowell, így egyértelmű volt, hogy lesz, ami lesz, de én azt szeretném, hogy engem mentoráljon. Ez jó döntésnek bizonyult, végül az ő szavazata juttatott tovább" - mondta a Blikknek. Az énekes Bon Jovi egyik dalát adta elő, és két igennel mehetett tovább, ez előadást itt nézheti meg.

Más tehetségkutatósok is próbálkoztak külföldi tévéműsorokban, legutóbb Király Viktor ért el sikereket az amerikai The Voice-ban, korábban Patai Anna nyert tehetségkutatót Japánban, és a Fricska nevű formáció négy igent kapott a brit Got Talent zsűrijétől.