Singh Viki: Mind hadban állunk egymással

Singh Viki örülhet
Vágólapra másolva!
A Rising Star énekesnője, Singh Viki békedallal menne az Eurovízióra, a nemzetközi dalverseny azonban még túl távoli, előbb A Dal színpadán szeretne bizonyítani. Bízik benne, hogy a Katonák című dala megérinti a közönséget, a felkészülés alatt ezzel feküdt és kelt – erről mesélt az Origónak.
Vágólapra másolva!

A Katonák egy általános békedal, aminek számára nagy jelentősége van. "A katonák, mint szimbólum is értelmezhető, hiszen különböző emberi kapcsolatok által mind hadban állunk egymással, így mindannyian katonák vagyunk. Számomra már az fantasztikus eredmény,hogy a dalom bekerült a 30 legjobb közé és így A Dal színpadán mutathatom be a közönségnek. Nyilván boldog lennék, ha ott állhatnék a legjobb négy között a fináléban, de az igazi célomat már most elértem."

A versenyre nem csak gyakorlással, hanem lélekben is készült. "Leginkább a lelkemet készítem, gyakorlatilag ezzel a dallal fekszem és kelek, most erről szól az életem. Fontos számomra a visszajelzés, kíváncsi vagyok a zsűri véleményére, de legfontosabb a közönség. Szeretek Magyarországon élni és szeretek magyarul énekelni,

- mesélte az Origónak.

Singh Viki is ott lesz A Dal színpadán szombaton Forrás: Fb

Bármilyen eredménnyel is zárja a versenyt, a zenéről biztosan nem mond le, gyerekkora óta az élete része a szereplés. "Szeretnék a jövőben rengeteg új projektben részt venni, alkotni, találkozni a közönséggel amennyit csak lehet, épülni, fejlődni szakmailag és emberileg egyaránt. Aztán ha azt érzem, hogy megérett rá a lelkem, akkor jöhet a szerelem is. Egyelőre nem vágyom családra, de ha eljön az idő, szeretnék Szentendrére költözni, ahol felnőttem. Nincsenek nagy vágyaim, de szeretném, ha ezek teljesülnének."

Ha nem énekel, akkor szívesen tanít másokat, szabadidejében pedig sokat sportol. "Nagyon szeretek edzőterembe járni, heti háromszor el is látogatok egy kiadós sportolásra. Sok időt töltök a barátaimmal, akikkel előszeretettel látogatunk el egymás koncertjeire, hiszen munkámból adódóan a legtöbb barátom zenész."