A 100 legjobb nő a tévéből: Amber Heard

Amber Heard
Vágólapra másolva!
Johnny Depp felesége, Amber Heard sajnos ritkán jelenik meg a képernyőn, pedig a nézők részéről minden bizonnyal lenne rá igény. Főleg olyan produkciókban látnánk még szívesen, mint amilyen a legutóbbi sorozata, a The Playboy Club volt, ahol a legendás nyuszijelmezt is sűrűn magára öltötte – nem maradhatott le a listánkról.
Vágólapra másolva!

Nem kevesebbre vállalkoztunk, minthogy összeszedjük a jelenleg futó sorozatok, tévéműsorok legcsodálatosabb, legszebb nőit. Hétről hétre bemutatunk egyet, a magyar és külföldi színésznőket viszont nem rangsoroljuk, tehát ez nem sorrend – ez már a 31. rész. A sorozat korábbi cikkeit itt találja.

E heti szépségünk Amber Heard,

akit tavaly négy filmben is láthattunk – többek között a Magic Mike XXL-ben és A dán lány-ban – legközelebb pedig a London Fields-ben fogja játszani a végzet asszonyát, a külseje, kisugárzása alapján nem lesz különösebb gondja a szereppel:

Forrás: AFP/2015 Getty Images/Jason Merritt

Képernyőn sajnos ritkábban tűnik fel, legutóbbi sorozata, a The Playboy Club csúfosan megbukott, annak ellenére, hogy – a címnek megfelelően – a Playboy felemelkedését mutatta be, rengeteg csinos és lenge öltözetű nővel. A széria a 2011-2012-es tévés évad elsőként elkaszált sorozata volt, az NBC három epizód után eltüntette a képernyőről.

Amber Heard a The Playboy Clubban Forrás: NBC

Heard ezen kívül csak A pálmák árnyéká-ban vállalt komolyabb tévés munkát, pályája elején vendégszerepelt még olyan szériákban, mint A narancsvidék, a Gyilkos elmék, majd a Kaliforgia:

Már tizenhét évesen a saját lábára állt egyébként, miután kimaradt a középiskolából, New Yorkba költözött, ahol modellkedni kezdett. Innen cuccolt át Los Angelesbe, hogy színészként is kipróbálja magát. A tévés és filmszerepek mellett videoklipekben is feltűnt, például Eisleytől az I Wasn't Prepared-ben vagy Kenny Chesneytől a There Goes My Life-ban:

2008-tól kezdve rendre szerepelt a legszexisebb nőket tömörítő százas listákon, a Maxim abban az évben a 21. helyre sorolta, 2010-re már a 13. helyre ugrott. Az FHM is felfigyelt rá, 2011-ben és 2012-ben a 25. és a 34. volt, utóbbi évben az Ask is felvette a legkívánatosabb nők listájára.

A Maximba készült fotók egyikén Forrás: Maxim/James White photoshoot

2015 februárja óta Johnny Depp felesége, előtte többek között Crispin Gloverrel is összehozták a lapok. 2010-ben bevallotta, hogy épp egy leszbikus kapcsolatban van benne – akkori párjával, a fotós Tasya van Ree-vel így festettek együtt:

Forrás: AFP/2011 Getty Images/Charley Gallay

Heardről mutatunk még pár képet, ne mondja senki, hogy alaptalanul foglalkoztunk vele cikksorozatunkban.

Forrás: Maxim
Forrás: AFP/Valerie Macon/Valerie Macon
Forrás: FHM
Forrás: FHM
Forrás: AFP/2015 Getty Images/Jason Merritt
Forrás: NurPhoto/Zenon Stefaniak/Photoshot/NurPhoto/Zenon Stefaniak
Forrás: AFP/Mark Ralston
Forrás: AFP/2015 Getty Images/Dimitrios Kambouris
Forrás: NBC