Sokkoló halálok jönnek a Walking Deadben

Walking Dead
Vágólapra másolva!
A rendületlenül népszerű sorozat hatodik évadjának második fele jön, a producerek szerint sok veszteség éri majd a csapatot.
Vágólapra másolva!

Sokkoló halálok jönnek a Walking Dead folytatásában: a Cheat Sheet szerint nem is kevés, öt főbb karaktertől kell búcsút venni egy fél évad alatt. Meg is nevezik a jelölteket, de persze csak spekulációról van szó.

Felvetik, hogy Maggie lesz az egyik áldozat,

ami sok nézőnek nagyon fájna, hiszen ő a jó nő a sorozatban. Lauren Cohan decemberben vágatta le a haját rövidre, és a rajongók menten a szívükhöz kaptak, ugyanis a külső látványos megváltoztatása azt is jelentheti, hogy karakterét likvidálták, jeleneteit felvették, és olyan frizurát hord eztán, amilyet akar. Mivel azonban Maggie állapotos, elég erős húzás lenne kinyírása, de hasonló volt már – épp Rick felesége halt meg a szülés során.

Walking Dead Forrás: AMC

Morgan is a listán van, ő nem túl rokonszenves karaktert alakít, elveszése nem fájna talán annyi nézőnek, arról nem is szólva, hogy több évadon keresztül nem is volt látható. Glenn is veszélyben: úgy tűnt már egyszer, hogy felzabálták a zombik, de furfangos módon megúszta. A képregényben Negan már nem kegyelmez neki, azaz,

amennyiben a készítők azt a sztorit követik, Steven Yeun már nem sokat forgat.

Norman Reedus is a lap listáján szerepel, de amennyiben Daryl meghalna a sorozatban, egy ikonikus szereplő tűnne el, és még azon sem csodálkoznánk, ha tüntetők százai jelennének meg táblákkal az AMC székháza előtt. Jessie kiiktatása viszont nem lenne annyira meglepő, bár sokaknak fájna, mert Rick igen ritkán mutat érzelmeket, de a szőke nő láthatóan igencsak érdekli. A képregényben épp a történet ezen részén ölik meg, ahol most tartunk, úgyhogy elvesztésére fel kell készülnie a sorozatot követőknek.

A sorozat hatodik évadja február 15-én este folytatódik itthon a FOX műsorán.