Ropogósan friss poszter a House of Cardshoz

House of Cards
Vágólapra másolva!
Márciusban a negyedik évaddal folytatódik a történet, jól időzítve, hiszen az Egyesült Államokban épp előválasztásokat tartanak.
Vágólapra másolva!

A House of Cards, magyarul Kártyavár úgy ért véget a harmadik évaddal (vigyázat: innen spoiler!), hogy Underwood kicsivel nyer Iowában, és javában dübörög az előválasztás. Francis egyre keményebb, egyre türelmetlenebb és gorombább, sorra veszíti el bizalmi embereit maga mellől. Legyőzi ugyan kicsivel ellenfelét az első megmérettetésen, de ez csak egy hosszú verseny első szakasza, nem dőlhet hátra.

House of Cards Forrás: Netflix

A sorozatból kiderült, hogy a Kevin Spacey alakította elnök népszerűségének egy jó részét épp felesége, Claire (Robin Wright) szállította, akivel viszont egyre feszültebb a viszonya. Az asszony az orosz elnöknél csap óriási botrányt, és már a szex sem működik a politikuspár tagjai között: a nő végül épp a legérzékenyebb pillanatban hagyja el férjét, az USA elnökét, amikor épp indulnának együtt New Hampshire-be. A valódi amerikai előválasztások miatt sokan épp New Hampshire-re figyeltek tegnap és ma - erről itt olvashat.