Az NCIS színésznője furcsa kalandba keveredett egy hajléktalannal

2016.02.12. 13:33

Az NCIS Abbyje, Pauley Perrette kellemetlen incidensbe keveredett egy hajléktalannal, nem ez volt az első hasonló esete.

Pauley Perrette egy különös esetről számolt be a Twitteren: miután aprót adott egy hajléktalannak, a férfi behajolt a kocsi ablakán, és megragadta a színésznő csuklóját. Az iránt érdeklődött, hogy mennyi az idő, mire Perrette szokatlan módon reagált, azt mondta neki, hogy "megdorgállak, Sátán, Jézus Krisztus nevében", majd a biztonság kedvéért elárulta a pontos időt is. 

Pauley Perrette nagyon megijedtForrás: NORTHFOTO/AKM Images / GSI Media/Mpnc

A kocsiban tartott sokkolót és kést végül nem kellett használnia, sikerült elhajtania. "Teljesen jól vagyok, csak hihetetlenül furcsa volt, nagyon furcsa" – írta az eset után: 

A tengerentúli lapok egy része támadásként adott hírt az esetről, annak ellenére, hogy a színésznő ijedsége valószínűleg nagyobb volt a valós veszélynél. Ennek oka az lehetett, hogy Perrette-et tavaly novemberben valóban megtámadta egy hajléktalan,  szintúgy megragadta a karját, de utána az arcába ütött, és többször azt kiabálta, hogy megöli. 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK