Teljesen mindegy, hogy ki vezeti a Ridikült

Jakupcsek, Ridikül
Vágólapra másolva!
Január 25-én Dióssy Klári vette át Jakupcsek Gabriella helyét a Ridikül-ben, megnéztük, változtatott-e a csere a műsor nézettségén. 
Vágólapra másolva!

Miután Jakupcsek Gabriellától megvált az MTVA, talkshow-ját Dióssy Klárira bízták. Az új műsorvezetőt azóta sem fogadták el igazán a nézők a közösségi oldal kommentjei alapján, hemzseg a műsor oldala a beszólásoktól. Többen konkrétan azt írják, hogy nem nézik a műsort, amióta lecserélték Jakupcseket.

Jakupcsek Gabriella a Ridikülben Forrás: MTVA

Megnéztük, hogy változott-e a műsor nézettsége az elmúlt hetekben – Jakupcsek adásait kékkel, Dióssy Kláriét rózsaszínnel jelöltük.

A legtöbb nézőt január 25-én vonzotta a talkshow,

ezen a napon mutatkozott be az új műsorvezető, vendégei pedig Oszvald Marika, Kovács Kati, Kárász Eszter, illetve Újvári Zola voltak.

Míg Jakupcsek utolsó szereplését 271 ezren figyelték a teljes lakosságot vizsgálva, az új műsorvezetőre első alkalommal 341 ezren voltak kíváncsiak.

Ez az egy kiugrás jól látszik a grafikonon is, egyébként nem vesztett jelentősen nézőiből a műsor.

Forrás: Origo

Dióssy Klári az első adás napján arról mesélt az Origónak, hogy biztosan lesznek, akik Jakupcsek távozása után nem nézik a Ridikül-t, de abban is biztos, hogy új nézők találják meg a műsort – a cikket itt találja.

Szavazzon!

Jó az új Ridikül?